Note eller abonnement på kunde

+2
I det gamle layout kan man direkte se på kunden om vedkommende har en note eller et abonnement, på udråbstegnet der er på ikonet ude til højre.

Det kan man ikke se i det nye layout. Men det kommer vel (???)

Mvh Steen
i Spørgsmål » Andet af (1.7k points)
status opdateret af
Kan fuldt ud følge Steen.
Det virker ikke brugervenligt.

Jeg sidder også med en del abonnenter og det burde være muligt umiddelbart ved at liste ens kunder - at se hvem der er i abonment.

Det er en ommer. Og må ikke accepteres som løst.

2 Svar

Hej Steen,

 

Tak for dit indlæg.

Det er rigtigt at det stod henholdsvis som et "!" på Noter og med et flueben på Abonnement. I det nye design, kan dette ses hvis du trykker på "flere" ud for kunden. Så står der en antalsmarkering ud for Noter eller Abonnement, afhængigt af hvor mange de har tilføjet.

God dag til jer.

Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (2.1k points)
Må også sige at det er et stort tilbageskridt.

Det nye economic giver ikke det samme overblik, som det gamle economic, desværre.

Gør det lige så synligt som i det gamle economic, tak!

MVH Heidi
Ja, det er jeg godt nok ked af.  Så skal man klikke på hvert enkelt for at se om de har en note, eller et abonnement eller ej. Det kan blive et kæmpe arbejde at kontrollere det. Stort tilbageskridt.

Mvh Steen
Spørgsmål af (1.7k points)
Ja, hold da op det er et være arbejde i har givet os der, det er umuligt at se om alle har de abonnementer de skal have med mindre man vil klikke sig ind på alle kunder, kan kun være enig i Steen, STORT STORT tilbageskridt, man risikere jo at gå glip af rigtig mange penge når man ikke kan se om alle har