forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Eksport af data

0
Vi har forsøgt at trække en liste med debitorer i 2013. Den liste vil vi holde op mod vores projektstyringssystem for at tjekke om alle kunder er blevet faktureret. Vi kan IKKE trække den liste, da eksportfunktionen ikke tillader træk af debitorer indenfor et bestemt tidsinterval, eks. 2013. Især er det lidt frustrerende nu da dataintervallet kan indtastes og man således kan tro at den funktion rent faktisk virker.

Det vil være meget nyttigt med denne funktion.
spurgt 17 Jan, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Tim (120 points)
status opdateret 20 Jan, 2014 af Frederik Ploug

2 Svar

Hej Tim

Vi har visse eksport muligheder i vores Business Intelligence.

Jeg vil tro vi kan hjælpe dig men kontakt mig på mail php@itnvision.dk eller ring 7025 7600

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 17 Jan, 2014 Spørgsmål af Per Holm Pedersen (18,020 points)
Hej Tim :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Sådan som jeg kan forstå på dit indlæg benyttes et andet projektstyringssystem end e-conomic's tillægsmodul projektstyring.

Dog er der ingen grund til bekymring på dette område, du kan sagtens gå ind via rapport fanen -> dernæst gå i omsætningsstatistik og så lave en rapport for fx 2013. Når du så har denne liste med dine debitors omsætning har du dernæst mulighed for at klikke på "vis i excel" og så få dette ud i et excelark hvor du derefter vil kunne sammeligne tallene, med tallene fra dit projektstyringssystem.

Såfremt e-conomic's tillægsmodul projektstyring er slået til vil du kunne se direkte hvor meget der er faktureret på de enkelte sager inden for en given periode. Måden du ser dette på er via rapport ->  sagsværdi, herinde vil du kunne se dine kost-  og salgspriser samt dit faktureret beløb inden for den periode du har tastet.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Jan, 2014 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
Hej Frederik, det er mægtig fint. Men, jeg vil gerne have at i kolonnerne ved siden af firmanavnet er anført vores kontaktperson og deres e-mail evt. telefonnummer. Så listen jeg trækker er debitorer inkl. kontaktoplysninger.

 

MVH

TIm
Hej Tim :)

Her vil du kun kunne lave en rapport hvor du tager udgangspunkt i dine medarbejdere. Når du har gjort dette vil de så få oplistet dine medarbejdere og den omsætning de har genereret, for så at kunne se på de enkelte kunder, kan man notere kunden i "fra" og "til" kunde, således at det kun er omsætning på dine medarbejdere til den kunde.

Så man vælger altså i sine søgekriterier om man vil tage udgangspunkt i sine kunder, eller i sine medarbejdere.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”