Eksport af data

0
Vi har forsøgt at trække en liste med debitorer i 2013. Den liste vil vi holde op mod vores projektstyringssystem for at tjekke om alle kunder er blevet faktureret. Vi kan IKKE trække den liste, da eksportfunktionen ikke tillader træk af debitorer indenfor et bestemt tidsinterval, eks. 2013. Især er det lidt frustrerende nu da dataintervallet kan indtastes og man således kan tro at den funktion rent faktisk virker.

Det vil være meget nyttigt med denne funktion.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tim

Vi har visse eksport muligheder i vores Business Intelligence.

Jeg vil tro vi kan hjælpe dig men kontakt mig på mail php@itnvision.dk eller ring 7025 7600

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Spørgsmål af (18.1k points)
Hej Tim :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Sådan som jeg kan forstå på dit indlæg benyttes et andet projektstyringssystem end e-conomic's tillægsmodul projektstyring.

Dog er der ingen grund til bekymring på dette område, du kan sagtens gå ind via rapport fanen -> dernæst gå i omsætningsstatistik og så lave en rapport for fx 2013. Når du så har denne liste med dine debitors omsætning har du dernæst mulighed for at klikke på "vis i excel" og så få dette ud i et excelark hvor du derefter vil kunne sammeligne tallene, med tallene fra dit projektstyringssystem.

Såfremt e-conomic's tillægsmodul projektstyring er slået til vil du kunne se direkte hvor meget der er faktureret på de enkelte sager inden for en given periode. Måden du ser dette på er via rapport ->  sagsværdi, herinde vil du kunne se dine kost-  og salgspriser samt dit faktureret beløb inden for den periode du har tastet.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (6.9k points)
Hej Frederik, det er mægtig fint. Men, jeg vil gerne have at i kolonnerne ved siden af firmanavnet er anført vores kontaktperson og deres e-mail evt. telefonnummer. Så listen jeg trækker er debitorer inkl. kontaktoplysninger.

 

MVH

TIm
Hej Tim :)

Her vil du kun kunne lave en rapport hvor du tager udgangspunkt i dine medarbejdere. Når du har gjort dette vil de så få oplistet dine medarbejdere og den omsætning de har genereret, for så at kunne se på de enkelte kunder, kan man notere kunden i "fra" og "til" kunde, således at det kun er omsætning på dine medarbejdere til den kunde.

Så man vælger altså i sine søgekriterier om man vil tage udgangspunkt i sine kunder, eller i sine medarbejdere.