Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Printproblemer i det nye economic

0
Hej

Jeg har efter at være gået over til det nye economic problemer med at printe. Og det er faktisk ligegyldig hvad der skal udskrives. Hvis jeg vælger "tilbage" til det "gamle" economic, kan jeg udskrive.

Er der andre der har samme problem eller nogen som kan komme med input til hvad det skyldes. Jeg har forsøgt mig på forskellig computere og har samme problem på dem alle

fra Lena
i Spørgsmål » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lena,

 

Tak for dit indlæg :)

Vi har erfaret at man kan godt have nogle problemer med at printe ud i det nye design, hvis man benytter Internet Explorer 9 eller ældre. Hvis dette er tilfældet, så kan løsningen være at man opdaterer sin Internet Explorer browser til den nyeste version.

En god alternativ løsning, kan være at du forsøger dig med en anden browser. Evt. Google Chrome. Der har vi ikke haft nogle meldinger om fejl mht. udskrifter i det nye design.

Håber at det hjalp dig videre :)

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Mikkel Hansen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.1k points)