forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Saldobalance

0
Ved udskrift af saldobalancen, ville det være rigtig rart hvis man kunne fravælge "kontogrupper" som ikke er i brug, nu kommer overskriften med til de grupper som ikke bliver anvendt, ved udskrift af saldobalancen.

For klienter der anvender en standard kontoplan, kan det give nogle grupper som ikke nødvendigvis er i brug på det pågældende tidspunkt, men som måske ikke skal slettes da der kan blive brug for dem på et senere tidspunkt. Derfor kunne det være rigtig rart hvis overskrifter til grupper der ikke er i brug ville blive skjult ligesom konti med nulsaldi. Det vil gøre saldobalancerne mere overskuelige og gøre at de ikke nødvendigvis fylder så mange sider som ellers.

VH Camilla
spurgt 17 Jan, 2014 i Forslag » Andet af Camilla Ollerup (140 points)
status opdateret 20 Jan, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Camilla

 

Tak for dit indlæg,

 

Jo det er korrekt der vil være en del linjer hvis man har mange overskriftskonti oprettet i ens kontoplan, og det kan derfor give en masse linjer. Måden hvorpå du kan komme udover dette er, som du også selv skriver at slette disse overskrifter, de skal dog så oprettes igen når man skal bruge disse overskrifter i rapporten. Dog vil der på rapporten kun fremkomme tal udfra de konti hvor der fremkommer posteringer, derfor er det vurderet, at det ikke er noget vi vil implementere pt, da vores fokus pt ligger på ny e-conomic og vi derfor ikke har ressourcer til at implementere dette som det ser ud pt.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Jan, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”