Saldobalance

0
Ved udskrift af saldobalancen, ville det være rigtig rart hvis man kunne fravælge "kontogrupper" som ikke er i brug, nu kommer overskriften med til de grupper som ikke bliver anvendt, ved udskrift af saldobalancen.

For klienter der anvender en standard kontoplan, kan det give nogle grupper som ikke nødvendigvis er i brug på det pågældende tidspunkt, men som måske ikke skal slettes da der kan blive brug for dem på et senere tidspunkt. Derfor kunne det være rigtig rart hvis overskrifter til grupper der ikke er i brug ville blive skjult ligesom konti med nulsaldi. Det vil gøre saldobalancerne mere overskuelige og gøre at de ikke nødvendigvis fylder så mange sider som ellers.

VH Camilla
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Camilla

 

Tak for dit indlæg,

 

Jo det er korrekt der vil være en del linjer hvis man har mange overskriftskonti oprettet i ens kontoplan, og det kan derfor give en masse linjer. Måden hvorpå du kan komme udover dette er, som du også selv skriver at slette disse overskrifter, de skal dog så oprettes igen når man skal bruge disse overskrifter i rapporten. Dog vil der på rapporten kun fremkomme tal udfra de konti hvor der fremkommer posteringer, derfor er det vurderet, at det ikke er noget vi vil implementere pt, da vores fokus pt ligger på ny e-conomic og vi derfor ikke har ressourcer til at implementere dette som det ser ud pt.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)