Standartopsætning.

0
Jeg er startet med et nyt regnskabsår. men har glemt at sætte enkeltmandsvirksomhed med løn ind i opsætningen fra start, nu kan jeg ikke rette dette da er bogføret en eller flere poster.

 

What to do. ????

 

Mvh. K.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej K

Tak for dit spørgsmål her på vores forum. 

Desværre, er det ikke muligt at ændre hele sin standardopsætning automatisk når der er bogført i din aftale. Hvis ikke, kunne man have nulstillet den og valgt en ny.

I din situation er der derfor umiddelbart to muligheder som du ville kunne bruge:

1) Manuelt tilrette din kontoplan således så den passer. Du kan se vores standardopsætning enkeltmandsvirksomhed med løn ved at trykke på forstørrelsesglasset udfor. Du finder vores standardopsætninger under orange tandhjul > alle indstillinger > regnskab > standardopsætning.

Udfra denne kan du så hhv. tilføje, redigere og slette konti. Du kan se i denne artikel hvordan du kan gøre dette.

2) Starte forfra i en ny aftale, tilvælge den ønskede standardopsætning og bogføre eller importere kartoteker samt de allerede bogførte posteringer. Du kan se her hvordan man skal gøre hvis man vælger at starte forfra.

Håber det giver mening, og ellers er du altid velkommen til enten at vende tilbage her, eller en af vores andre supportkanaler, hvor vi vil hjælpe dig bedst muligt. :)

Ha' en rigtig god dag


 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (1.2k points)