Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Jeg har et problem

0
Jeg har valgt at have en rabat på mine debitor der hedder 2 %, men nu sidder jeg så i noget af en problematisk situation. Fordi jeg har nogle vare som jeg gerne vil undlade at have denne rabatsats. Men jeg kan ikke bare når jeg tilføljer varen til fakturalinje vælge at fjerne rabatten. Den er jeg nu tvunget til at modregne, ved at lægge 2 % til min vare ? er det måden at gøre det på ? eller er det ikke lidt underligt at jeg ikke kan fjerne rabatten.
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

Hej Anders :)

 

Tak for dit indlæg,

 

Det er altid muligt, på de enkelte fakturalinjer, at gå ind og fjerne den rabatsats som ligger fra din rabatgruppe, i dette tilfælde de 2%. Den vil aldrig låse disse rabatten fuldstædig fast på selve fakturaen, derfor virker det meget mystisk hvis du ikke kan fjerne den her rabatssats.

 

Jeg skal derfor bede dig hive fat i vores support, enten på telefon 88204840 eller via mail info@e-conomic.dk

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (6.9k points)