Rykker layout

0
Hej

Jeg vil foreslå at det vilvære muligt i rykker layoutet at tilføje et felt, der hedder faktura total. Dvs. at der er et felt hvor fakturaen beløb stor, og i det næste felt, ser man hvad saldoen er for fakturaen. Grunden til dette er, at nogle kinder kommer til at betale forkert (for lidt). Så de kan se det originale beløb og hvad der så er i rest.

 

hilsen

Marianne Bjerg
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Marianne

Først og fremmest tak for dit forslag, og dermed interesse i at gøre e-conomic endnu bedre end det er i dag. :)

For at tage den fra toppen, så er logikken i vores rykkermodul, at den altid vil rykke efter det der står åbent. Dvs. har du modtaget en indbetaling der er for lille ifht. fakturaen (og du i øvrigt har udlignet denne "del-betaling" på fakturaen), så vil det være restbeløbet e-conomic rykker efter.

Hvis dine kunder synes det kan være forvirrende, at den oprindelige saldo ikke er med ser jeg umiddelbart 2 løsninger, som idag er tilgængelige i e-conomic:

1) Det er muligt på din skabelon for rykkere, at medtage alle de originale fakturaer. Dvs. at når du laver en rykker, vil den automatisk ligge alle de originale fakturaer bagved selve rykkeren. I denne model, vil din kunde altså modtage fakturaen endnu en gang, og ville kunne se det originale beløb.

Det kan du gøre under dit design og layout > knappen skabeloner udfor din brugte skabelonsamling > blyant udfor rykker > hak i "medtag fakturaer" > OK

2) Skrive en tekst, der forklarer kunden at det er det resterende beløb du rykker efter, evt. sende et kontoudtog forud for du sender rykkeren, og dermed henvise til dette hvis kunden vil se sine indbetalinger. Du kan evt. skrive en fast tekst alt efter hvilken rykker du sender, i felterne "Tekst" når du laver din rykkerkørsel eller simpelthen ændre beløbskolonnens overskrift på rykkeren så den hedder RESTBELØB eller lignende.

Det redigere du under design og layout > skabeloner > layout udfor rykker > andre muligheder > kolonner > blyant udfor restbeløb > Skriv i overskriftsfeltet hvad du vil have der står > Ok

Jeg vil på baggrund af disse to forslag, derfor mene at det er en mulighed i e-conomic idag, allerede at få sendt tilstrækkelig dokumentation af original beløbet på fakturaen, enten ved hjælpe af kontoudtog, "medtag fakturaer" funktionen (se 1) og evt. ved at skrive supplerende informationen på rykkeren ved hjælp af tekst redigerings mulighederne (se 2).

Jeg vil derfor endnu en gang sige mange tak for dit forslag her på vores forum, og informere dig om at dit forslag desværre ikke vil blive implementeret i e-conomic.

Du er altid velkommen til at skrive evt. andre gode forslag, eller kontakte os, hvis du skulle have behov for evt. uddybning af ovenstående eller lignende.

Ha' en rigtig god dag. :)

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)