Informizely customer feedback surveys

Foto, datablad tilknyttet vare

+1
Hej, Jeg kunne godt tænke mig at man på tilbud kunne have et tilknyttet billede til hvet varenummer.

Som det er nu sender vi et tilbud via e-conomics, hvorefter vi sender billeder og f.eks. datablad i seperat mail.

Jeg ønsker:

Tilknyt billede til varenummer (Eventuet så det kommer med i tilbuddet i en kolonne ved siden af varenummer/beskrivelse)

Tilknyt datablad/diverse (.pdf) til varenummer.

Hold jer muntre :-)
i Forslag » Andet af (630 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Lars

Vi har en bestillings app der kan klare det du efterspørger - det ville sikkert være muligt, at vende den app mod debitorerne men ring til mig på 7025 7600 eller send en mail php@itnvision.dk

Så kan vi få en snak om mulighederne.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.2k points)
opdateret af

Hej Lars

 

Tak for din interesse i at forbedre e-conomic. :)

 

Selve forslaget om at kunne tilknytte billeder til et varenummer er noget vi har hørt før på vores forum. 

 

Det var dog i forbindelse med intern brug. Altså at man kunne slå et varenummer op i sit varekartotek og se et billed af varen også. Du kan læse det tidligere indlæg her. Dette er noget, vi har oppe til overvejelse.

 

I dit tilfælde kan jeg forstå det mere er ved afsendelse til kunden at du gerne vil have billeder på. Men i den sammenhæng, har vi et par muligheder som med fordel måske vil kunne hjælpe dig. 

1) Man kan tilknytte en pdf fil fast på sin fakturaskabelon, således at den kommer med på alle fakturaer. Det ville så sige hvis du fx. havde et samlet datablad med alle dine produkter kunne det ligge her.

Det gør du sådan her, hvis du er i det nye e-conomic, eller sådan her, hvis du er i det gamle e-conomic.

 

2) Du kan herudover, hvis du har vores tillægsmodul indscanning, tilknytte en pdf fil til hver faktura. Her vil det derfor også være muligt at tilføje et pdf bilag med de forskellige produkter. Evt., kun med billeder af varenumrene som ligger på din faktura.3) Der er det en app partner du skal have fat i, som fx. Per, der så fint har skrevet et indlæg hertil.

Med ovenstående, kan du se at der er nogle muligheder for at få sendt bilag med billeder med sine fakturaer/tilbud/ordre. Dog ikke præcis, som du ønsker. I den situation er det altid en afvejning af at ramme så bredt som muligt, og få imødekommet flest mulige ved nye tiltag i e-conomic. Det vi overvejer er derfor, mest til det interne brug, og ikke så meget til at sende det til eksterne. Her, er vi så rigtigt glade for, at vores app-partnere er aktive. :)

Hvis du skulle have brug for at få uddybet ovenstående, eller have andre spørgsmål, er du altid velkommen til at fange os igen. :)


 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)
opdateret af