forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Egen opsætning af "Vis kunder" bjælken

+1
Vi ønsker os at kunne tilføje kolloner med f.eks. postnr. eller by til bjælken i vores "vis kunder" oversigt.da vi har flere forskellige kunder som hedder det samme.

Det er et stort ønske for os,  systemet har jo allerede har oplysningerne med dette blot er en lille tilretning i designet, så det håber vi at E-conomic vil honorere meget snart.

 

MVH
Metorion Music A/S
spurgt 15 Jan, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Metorion Music (150 points)
status opdateret 17 Jan, 2014 af Juliet.Dangaj

1 Svar

Hej Metorion

Mange tak for dit forslag.

Som udgangspunkt vil der desværre ikke blive lavet en kolonne seperat til adresser. Dette skyldes at vi gerne vi holde oversigten enkel og overskuelig.

Dog er der mange kunder der har vist interesse for at ændre søge mulighederne i programmet så man kan søge på evt. adresser eller postnumre og dette arbejder vi allerede på at implementere i programmet for at forbedre vores kunders oplevelse.

Jeg håber dette vil kunne hjælpe med jeres udfordring.

Med venlig hilsen

Juliet Dangaj

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Jan, 2014 Forslag af Juliet.Dangaj (1,620 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”