Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Egen opsætning af "Vis kunder" bjælken

+1
Vi ønsker os at kunne tilføje kolloner med f.eks. postnr. eller by til bjælken i vores "vis kunder" oversigt.da vi har flere forskellige kunder som hedder det samme.

Det er et stort ønske for os,  systemet har jo allerede har oplysningerne med dette blot er en lille tilretning i designet, så det håber vi at E-conomic vil honorere meget snart.

 

MVH
Metorion Music A/S
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Metorion

Mange tak for dit forslag.

Som udgangspunkt vil der desværre ikke blive lavet en kolonne seperat til adresser. Dette skyldes at vi gerne vi holde oversigten enkel og overskuelig.

Dog er der mange kunder der har vist interesse for at ændre søge mulighederne i programmet så man kan søge på evt. adresser eller postnumre og dette arbejder vi allerede på at implementere i programmet for at forbedre vores kunders oplevelse.

Jeg håber dette vil kunne hjælpe med jeres udfordring.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Juliet Dangaj</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.6k points)