forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Angiv CVR nummer i OIOXML så FakturaService forstår det

0
Hvis en virksomhed (som f.eks. os) bruger FakturaService, skal alle elektroniske fakturaer sendes til deres EAN-nummer, påført vores CVR-nummer.

Vi står i det problem at vi har en leverandør der bruger e-conomic, og som sender elektroniske fakturaer til os derfra - og disse er ikke helt korrekte ifølge FakturaService. Problemet er at com:BuyerParty/com:ID refererer EAN-nummeret, som ikke angiver den unikke modtager (som det skal, ifølge OIOXML standarden), og ikke CVR-nummeret. Alle andre elektroniske fakturaer vi modtager, har CVR-nummeret i dette felt.

Kan i måske lave en undtagelse for FakturaServices EAN-nummer, eller eventuelt lave det til en valgmulighed om man vil referere EAN eller CVR?
spurgt 14 Jan, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af tab (120 points)
status opdateret 14 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

3 Svar

Hej tab,

e-conomic bruger OIOXML feltet "SellerParty/com:ID" til afsenders CVR nr. og OIOXML feltet "PartyTaxScheme/com:CompanyTaxID" til modtagers CVR nr. EAN nr. skulle meget gerne fremgå i OIOXML feltet "BuyersReferenceID".

Det er desværre ikke optionelt hvilke felter man refererer til via e-conomic og det er heller ikke noget vi kommer til at udvikle for nærværende.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Jan, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Hej Tab,

Du er velkommen til at henvise din leverandør til HubBroker - vi har mulighed for at hjælpe. Se evt. http://www.e-conomic.dk/apps/hubbroker

//Jens Toke
besvaret 18 Feb, 2014 Forslag af HubBroker (240 points)
Hej igen,

Dette forslag tages op til genovervejelse og vil blive vurderet på næste møde herom.

Du vil få svar herom efter næste møde.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 9 Apr, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”