Vedr. udsendelse af faktura til mere en debitor i samme firma.

+4
Hej.

Vi har nogle kunde, hvor de både har en bogholderi faktura mail adresse, og samtid også en mail adresse til denne kontakt person, som har bestil ordren. Men problemet er, at når vi sender en faktura ud, kommer denne faktura, ud til både deres faktura/bogholderi, men også til den kontakt person, der har bestil ordren.

Er det muligt, at der kan komme til at stå "KOPI", på den faktura der bliver sendt til "Kontakt Person", så denne ved, at dette kun er en kopi, og deres bogholderi, har fået den orginale faktura (hvor der selvfølgelig ikke skal stå: KOPI på) ???

Grunden er at der er flere kunder (Kontakt personerne) der bliver forvirret, og ved ikke om de skal gøre noget ved den faktura de får, og ved ikke om deres bogholderi har fået den samme.
i Forslag » Andet af (510 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Perry,

Som jeg forstår dig, så er det når man sender tilbud/ordre/faktura/etc. som kopi til en kontakperson, at dette skulle ske. Altså at der kom til at stå "KOPI" på netop kopien til kontaktpersonen.

Jeg synes det ville give rigtig god mening, at man kunne få skrevet "KOPI" hen over fakturaen i stil med hvordan der står "KLADDE" hen over igangværende fakturaer.

Jeg vil derfor lade dit indlæg stå åben til overvejelse af implementering i systemet. Så snart jeg ved om eller hvornår dette bliver implementeret i e-conomic, skal jeg nok opdatere herom :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Perry

Vi har haft dit forslag oppe og vende og vi har valgt at arbejde videre med dit forslag.

Så vi har prioriteret dette og vil nu foretage en teknisk vurdering af hvad der kræves for at kunne implementere dette i programmet - jeg kan desværre ikke give dig en tidshorisont herpå men vid at vi har det registreret på vores backlog.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Det vil være en rigtig god funktion at få. Den vil jeg i hvert fald også bruge, hvis/når I får den implementeret.
Hej Perry.
Jeg har en opdatering i forhold til dette efterhånden gamle indlæg.

Teknikken har haft kigget på en implementering af dette forslag - det er desværre en rigtig stor opgave hvis dette skulle tilføjes fordi det kræver, at vi går ind og tilretter en fysisk faktura inden afsendelse og det er systemmæssigt rigtig tungt.

Det er derfor blevet vurderet, at opgaven er for krævende til, at vi vil arbejde videre med en implementering af forslaget.
Så derfor bliver indlægget ændret til "implementeres ikke"

Rigtig god dag og godt nytår

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)