forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Opstart af 2013-regnskabsår

0
Så er 2013 godt i gang, og jeg skal have sendt fakturaer ud for de første 15 dage, men kan jeg godt gå i gang med 2013, selv om 2012 stadig er i gang i forhold til årsafslutning? Og giver det udfordringer i forhold til kreditnotaer, hvis ubetalte fakturaer vedr. 2012 først krediteres i 2013-fakturabunken, hvis jeg opgiver at gå efter de mindste tilgodehavender?

Jeg har ledt efter en video vedr. netop dette, men jeg kan kun finde almindelig opstart af nyt regnskabsår udebn "problematikken" omkring, at foregående år ikke er helt afsluttet...

Mvh.Mia
spurgt 15 Jan, 2013 i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af Magnet-Mia (280 points)

1 Svar

Hej Mia

Du går bare i gang med 2013 - ikke noget problem.

Og for så vidt angår kreditnotaerne så gør det ikke noget at du har noget som er tilbagedateret i nummerrækken, men man ville jo nok nærmere registrere det som en indbetaling med tabskonto som modkonto i stedet for banken og ikke ligefrem lave kreditnotaer - det er jo tabte tilgodehavender og ikke forkerte faktureringer som skal krediteres. 

Håber det gav mening. laugh

 

Med venlig hilsen


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Jan, 2013 Bogføringshjælp af Lasse Bager (34,040 points)
løst× 5
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.