forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Webshop mobilvisningsproblemer - nu med video ;-)

0

Når nu i har en rimeligt godt integreret webshop i economic, så er det altså lidt en skam at den ikke ser særligt godt ud på mobiltelefoner og i særdeleshed på tablets.

Jesper, du efterspurgte på et tidspunkt en video, for bedre at kunne forstå hvad problemet er...

Således her et link til en lille video der forsøger at illustrerer hvad det er jeg mener…

www.esee-ftp.dk/FTP/economic-webshop.mp4

spurgt 21 Mar i Forslag » Andet af Helge Abrahamson (1,670 points)
Nu har vi prøvet at lave et andet layout på vores shop front, hvor vi i stedet for tabel visning bruger kompakt visning af varekategorien og så har de store produkter i højre side i stedet for øverst… det er et kompromis vi er temmelig kede af, men det fungere bedre i både desktop og mobil visning… så det er nok bedre end at det helt håbeløst ud på mobil.
Dog giver det nogle andre udfordringer, nemlig at billedvisninger skalere forskelligt i de i de to kolonner vi så har… dvs. hvis vi i toppen har et billede med f.eks. en overskrift, så ser det fint ud indtil vi begynder at ændre skærmopløsning – for i stedet for at skalere på samme måde som det øvrige indhold i kolonerne, skalere billederne helt anderledes… SUK!
Og om alle omstændigheder løser ovenstående jo ikke alle de andre besynderligheder med mobilvisning.

Jeg tænker i bør give hele shoppens dynamiske funktion en ordentlig overhaling – det fungerer rent ud sagt af h… til.

Webshop plus koster trods alt næsten 500 om måneden – så det burde vel ikke være for meget forlangt at helt basale funktioner som visning på forskellige browsere og platforme og i forskellig opløsning fungerede.

1 Svar

Hej Helge og mange tak for videoen. Det var lige præcis sådan noget jeg efterspurgte, så det er helt perfekt du har lavet denne.

Det første problem du beskriver kan jeg godt huske du har vist mig før og det har jeg allerede lavet en sag på. Jeg må så også indrømme der ikke er sket ret meget siden, så den skubber jeg til.

I forhold til det andet, så kan jeg sagtens se, hvad du mener. Det ser ikke optimalt ud. Det burde ikke have noget at gøre med om siden er responsiv eller ej, i hvert fald ikke det hele. Jeg er nødt til lige at snakke med dem, der har implementeret det responsive design på vores webshop før jeg kan give dig et svar på, hvorfor det vises på denne måde. Det er mærkeligt den i det mindste ikke er konsekvent i visningen af de billeder, der er på siden.

Jeg har allerede skrevet til dem. Det kan være de er smuttet på ferie, jeg kender ikke helt helligdagene i Sverige, så det kan være vi skal på anden side af påske før jeg får et svar. Du skal dog vide jeg er på sagen og jeg nok skal vende tilbage til dig. Du må meget gerne lade videoen være tilgængelig, så jeg kan se og vise den frem igen! :)

Rigtig god påske.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du en god ide til, hvordan vi kan gøre vores bankafstemning endnu bedre?
- Skriv din ide her
besvaret 28 Mar Forslag af Jesper Mieritz (46,380 points)
i gang× 2
løst× 100
besvaret× 191
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.