forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Inbox - træk og slip bilag til kladde

0
Hej

Jeg blev oplyst på et Work Smarter seminar i sidste uge, at den gamle indbakke i indscanningsmodulet vil forsvinde på et tidspunkt og helt blive erstattet af Inbox.

Jeg anvender den gamle indbakke i et separat vindue, hvor jeg trækker og slipper bilag til Daglig kladde, som jeg har oprettet via Bankafstemning. Det ser ikke ud til, at man kan det samme i den nye Inbox. Dette er vigtigt for mig, idet jeg har en del posteringer i valuta og derfor bogfører udfra bankposteringerne fremfor de indscannede bilag.
spurgt 27 Sep, 2017 i Forslag » Indscanning af MSV

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Du kan godt åbne Smart Inbox eller inbox i et separat vindue, ligesom i den gamle indbakke. Så den del vil ikke ændre noget for dig. Måden at åbne på i et separat vindue er ved at klikke helt oppe til højre.

Der en lille firkant med en pil i. Her vil du åbne i et nyt vindue og på den måde vil du kunne arbejde præcis som du gør i forvejen :)

Du må sige til, hvis det ikke virker hos dig, eller der udfordringer jeg ikke har tænkt ind.

Jeg vil sætte forslaget som løst. Du retter mig bare, hvis der skulle være noget :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Okt, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 143
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.