forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart inbox

0
Hej

Hvornår kan vi forvente at der sker en opdatering af smart inbox med nogle af de ting som tidligere er nævnt i forummet som mangler og fejler.

- Manglende betalings oplysninger

- Oprettelse af leverandør inde i Smart inbox

- Bedre genkendelse af pdf faktura

med venlig hilsen

Lars
spurgt 5 Sep i Forslag » e-conomic generelt af AcCounterpart

1 Svar

Hej Lars :)

Jeg vil dig helt ret i de punkter du fremhæver.

Manglende betaling oplysninger og oprettelse af leverandør er to punkter, som ligger højt på listen og disse skulle meget gerne på vej.

Genkendelse af faktura er noget vi hele tiden arbejder på skal være bedre. Jeg vil dog forventningsafstemme med dig og gøre opmærksom på, at selve genkendelse ligger på 60%-80%. Så den vil aldrig blive perfekt. Jeg er dog helt med på, at det kan blive bedre, og det er noget vi kigger på. Jeg vil derfor sætte dit forslag som planlagt indtil videre :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Sep Forslag af Jesper Mieritz
Hej Jesper

Tak for dit svar men du svarede bare ikke på hovede spørgsmålet.
Hvornår kan vi forvente en opdatering med de rettelser?
Det er altid meget svært at give et præcist svar på, hvornår forskellige funktioner bliver implementeret.
Som udgangspunkt ved jeg det først, når de er færdig med at kode det hele og kun mangler at få det ud i programmet.

Jeg vil dog sige, at manglende betalingsoplysninger er lige rundt om hjørnet. Vi mangler de sidste test af det, men hvis alt går som det skal, så kommer det i denne uge, eller den næste.

Oprettelse af leverandører har jeg ikke noget præcist bud. Vores udviklere har den liggende, men de er ikke konkret gået i gang med at udvikle på funktionen.

Forbedring af godkendelse er som sagt noget vi arbejder på løbende. Lige nu ligger machine learning højere på listen, så dette skal laves før der bliver kigget på det andet. Machine learning er den funktion, hvor algoritmer går ind og 'læser', hvordan der kan bogføres og herefter giver et forslag til en konto :)
i gang× 3
løst× 77
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.