forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændring af forfaldsdato

+2
Jeg kan se at der er flere der ydret ønske om at man skal kunne rette en forfaldsdato. Det har I flere gange afvist, men da det er et stort ønske fra jeres kunder, mener jeg I skal tage det op igen.

I skriver ydermere til en bruger, at har han et forslag til hvordan det kan føres ud i praksis, er han velkommen med et forslag.

Jeg tænker derfor at jeres svar er baseret på, at I ikke har personale der kan udføre opgaven, ellers vil jeg bare sige, se på bla. C5 eller Visual Administration, de har godt kunne lave knappen, hvor man retter det.

Der kunne evt. være en kolonne for forfaldsdato og en kolonne for rettet forfaldsdatoer, så vil man altid kunne se den er ændret.

Jeres løsning er en løsning man tilbyder sine kunder, når man enter ikke kan, eller vil lave muligheden for kunderne.

 
Hilsen Rikke
spurgt 26 Maj i Forslag » e-conomic generelt af rifr
status opdateret 12 Jun af Simon P.

1 Svar

Hej Rikke 

 

Tak for din gode beskrivelse. 

 

Vores tanke har egentlig været, at det er muligt at ændre forfaldsdatoen, som der efterspørges ved at lave et kontoudtog, hvor man sætter omkostningerne til 0 kr. og så vil systemet ændre forfaldsdatoen ved bogføring. 

 

Funktionen har derfor ikke været prioriteret tidligere da man kan udføre det der efterspørges i systemet, selvom arbejdsgangen udføres på en anden måde end den beskrevet.  

 

Når det er sagt, så lytter vi naturligvis også til vores kunder og jeg vil derfor tage forslaget med endnu engang på vores interne prioriterings møde for at få lavet en ny vurdering. 

 

Jeg vil derfor gøre dette forslag til hovedforslaget og samle de andre indlæg her. 

21463

10708

10926

5801

7088


Med venlig hilsen

Simon Søgaard-Pedersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Jun Forslag af Simon P.
opdateret 12 Jun af Simon P.
i gang× 9
løst× 61
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.