forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

<Bank> <Betalinger> <Eksporter valgte betalinger>

0

Hej

Ved eksporter betalinger, er det lidt bøvlet, hvis man har flere valutaer der skal eksporteres. En ting er at de bliver downloaded i hver deres fil. En anden er at man skal ind og vælge for hver valuta, der skal eksporteres, det kræver jo at man kan huske hvilke valutaer man har oprettet betalinger i. Jeg går ud fra, at der er en god grund til at man skal vælge valuta inden eksport, for det nemmeste ville være at man vælger de betalinger man ønsker eksporteret, uafhængig af valuta.

Hvis det ikke kan lade sig gøre, så at man får en note, at der er ikke eksportrede betalinger i andre valutaer - og gerne at man kan klikke og komme ind på de enkelte eller noget der er endnu mere brugervenligt.. Så slipper man i det mindste for at huske hvilke valutaer man har betalinger i - eller for at klikke alle igennem for at se om de er nogle man har glemt.

Med venlig hilsen 

JM-Teknik

Jens Martin Mølgaard

spurgt 22 Maj i Forslag » e-conomic generelt af jm-teknik
status opdateret 12 Jun af Simon P.

1 Svar

Hej Jens Martin

 Tak for dit indlæg.

 Jeg kan godt se frustrationen i det workflow som du beskriver og jeg synes, at det er to gode løsningsforslag du kommer med.

 Jeg vil derfor tage det med på vores næste prioriterings møde og dit indlæg vil derfor få status af - Overvejes - indtil vi har fået afklaret om det er noget vi vil arbejde videre med.

Med venlig hilsen

Simon Søgaard-Pedersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 9 Jun Forslag af Simon P.
i gang× 6
løst× 64
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.