forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Klippekort

+1
Vi er en konsulentvirksomhed som fakturerer vores kunder efter forbrugt tid på projekter. Vi anvender i dag projektmodulet og det fungerer fint til de kunder som betaler efter forbrugt tid. Flere af vores kunder ønsker også at købe klippekort for at opnå en større rabat på timerne.

I dag anvender jeg Excel til at holde styr på saldo på klippekort og kunne godt tænke mig at e-conomic kunne lave denne klippekort håndtering.

Når jeg i dag laver månedsfakturering så udligner jeg de timer som står på projekterne og trækker den forbrugte tid på projektet til mit regneark. Men på projektkortet fremgår disse timer ikke som faktureret, og derfor kan det være lidt svært at få et overblik over projektøkonomien.

Hver måned sender jeg så en mail til kunderne med overblik over saldo på klippekortet.

Mit ønske er derfor at der indbygges klippekort funktionalitet i e-conomic. Dvs. mulighed for at sælge og rapportere på saldi på klippekort, men også at der på projekterne kan ses at timerne er "klippet" på et klippekort.
spurgt 14 Dec, 2013 i Spørgsmål » Projektstyring af HenrikS (200 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Henrik :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Dette kan godt lade sig gøre via e-conomic projektstyring.

Måden dette gøres på er, at du laver en faktura som normalt, hvor du sælger et klippekort, på eksempeltvis 10 timer. Fakturaen knytter du så til det gældende projekt/sag.

Herefter opretter du så en aktivitet, som du kalder klippekort, denne ligger du ind i systemet uden en salgspris.

Når dette er gjort, vil dit næste trin være at oprette en medarbejder, som du evt knytter til en medarbejdergruppe du har oprettet der hedder klippekort. Denne medarbejder skal oprettes af typen "blank" altså ikke tidsregistrerent eller projektleder. Her bruges igen hverken salgspris eller kostpris. Når din kunde så har købt et klippekort, laver du så en negativ registrering, på fx -10 timer. Når denne registrering er godkendt registrere du blot dine timer som normalt i systemet, og du vil nu kunne se, hvor mange timer der er tilbage på klippekortet på dit sagskort.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Dec, 2013 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”