forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Projekter

0
Jeg forsøger at danne mig et overblik over, hvordan Projektmodulet virker. Men bliver ganske forvirret. Jeg kan ikke finde en overordnet information om, hvordan systemet er bygget op, og når jeg klikker mig ind på fanebladet "Projekt", er det første, jeg møder, en oversigt over "Sager". Og jeg, som troede, at vi snakkede projektstyring.

Borer jeg f.eks. lidt dybere, opdager jeg, at jeg både under Igangværende sager og Afsluttede sager kan OPRETTE sagsgrupper. !!! Ja, det er muligt.

Lidt oprydning vil være på sin plads, og så en kort banal skitsering af, hvordan det hele er skruet sammen. Et simpelt gammeldags diagram vil gøre underværker. Herunder også en forklaring på, hvordan aktiviteter, omkostninger, medarbejdere, afspadsering m.m. hænger sammen med "Sagerne", der vel ret beset er projekter.
spurgt 10 Dec, 2013 i Spørgsmål » Projektstyring af Erik Jensen (23,440 points)

1 Svar

Hej Erik:)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja altså projektstyring er en overordnet betegnelse, i det nye e-conomic, kalder vi også vores sager for projekter:)

 

Og ja det korrekt, det er muligt at gå ind og kigge på sine sagsgrupper, via afsluttet sager. Dette skyldes, at man så kan komme dirkete fra afsluttet sager, ind og kigge på sagsgrupperne, og så her udlede, hvordan en given sag bliver ført i systemet.

 

Den såkaldte oprydning er allerede tilgængelig i vores nye design, som kan tilvælges på din aftale ved at klikke på indstillinger -> tillægsmoduler og så ved at tilvælge "ny e-conomic"

 

Angående artiklen om hvordan det hele hænger sammen, vil jeg bede dig kigge på dette link, hvor du så via de enkelte artikler, vil kunne se nogle forklaringer på hvordan det hele hænger sammen.


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Dec, 2013 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”