forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

tvunge lokation ved modtagelse af varer

0
Hej

Jeg bruger lokation og vil gerne foreslå af den default lokation der oprettes på vare bruges som default/tvungen lokation på modtagelse af vare, i stedet for at man skal manuelt udfylde lokation ved modtagelsen.

Franck
spurgt 5 Dec, 2013 i Forslag » Lager af Franck (120 points)
status opdateret 13 Mar, 2014 af PeterLuthman

1 Svar

Hej Franck

 

Tak for dit forslag!

 

Kan sagtens se forslaget giver mening i din situation - men den er nok tænkt til, at det er så fast i forbindelse med modtagelsen. Da det er et forholdsvis lille hjørne af programmet, og der er mange andre forslag som nok vil kunne give nyttig funktion til flere, er den ærlige melding nok, at det ikke kommer til at ske lige foreløbig i hvert fald - og måske slet ikke. Desværre sad.

 

Jeg vil dog gerne lade dit forslag stå, så vi kan se om jeg tager hetl fejl omkring efterspørgslen - så tager vi det selvfølgelig til efterretning.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Dec, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”