Afdeling på kundeniveau

+2
Hej,

Kan det ikke lade sig gøre, at man på kundeniveau tilknytter en kunde til en given afdeling? Fx. har i en afdeling, som hedder Sverige og vi vil gerne, at vi kunne tilknytte alle vores kunder i Sverige til den afdeling. Det er lidt molboagtigt, at vi hver gang vi laver en fakturalinie skal klikke på hvilken afdeling denne varer skal henføres til, kontra kunden var sat op til den givne afdeling.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (160 points)
status opdateret af
Jeg stemmer også for dette forslag, da dette ville spare mig for utrolig meget tid og mulige fejl, da det er ret let at glemme at sætte afdeling på en fakturalinje.
Hej E-conomics og Philip Kofod-Nielsen.

Jeg står i nogenlunde samme situation, hvis ikke mere besværligt.
Vi har 3 bygninger hvor vi har lejere siddende - Som virksomhed vil det give en langt større indsigt hvis man kan se afdelingerne/bygningerne som separate enheder.  

Det giver absolut ingen mening at vi skal gøre som Philip beskriver, eller oprette den samme varer 3 gange for at kunne opsætte en vare til hver afdeling.

Det giver næsten mere arbejde end hvis jeg gjorde det i hånden - Jeg er ellers en meget glad bruger af e-conomics og har aktivt anbefalet jer videre, men nu kan jeg se at hvis man kommer bare lidt op i skala og gerne vil have et dybere indblik, jamen så er det simpelthen for meget manuelt arbejde - og så kunne man ligeså godt bruge pengene på en holdbar løsning end at bruge siden egen tid eller en ansats tid på at klikke afdelinger af på hver varer.

For at kvantificere det:
Det kræver et ekstra klik pr vare der skal oprettet på en faktura
Hvis man skal sende 100 fakturaer afsted med et gennemsnit af 5 varer
Jamen så løber det hurtigt op på 500 klik ekstra - og ved en taste fejl giver det en skævvridning i regnskabet.

Jeg håber virkelig i eksekvere på denne case, er ikke sikker på andre virksomheder vil gide at forklarer det i et forum i håb om det kommer - de flytter nok bare videre.

1 Svar

Hej

Jeg kan se det ikke er noget der har været oppe og vende på forummet før, men det lyder som noget der vil give god mening at man kan for at sparer sig selv for en del arbejde.

Så jeg vil lade forslaget stå åbent så andre kan stemme på det så vi kan se om andre også ønsker dette.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)