Mulighed for IKKE at vise kostpriser under menuen varer

0
Vil der være muligt for IKKE, at vise kostpriserne til fx en lagermedarbejder. Her tænker jeg på, at vi ikke er interesseret i, at en lagermedarbejder ser kostpriserne, da dette for ham/hende er irrelevant information og måske et vigtig konkurrenceparameter for os. Tænker her på, at så få som muligt kender kostpriserne.
i Forslag » Lagerstyring af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tm


Tak for dit indlæg!

 

Selvom jeg sagtens kan se dit forslag give mening, så åbner det op for en generel og meget gennemgribende ændring af programmet, som jeg ikke kan sige står lige for døren. Som vi har det nu kan man adskille på faner og menupunkter, men IKKE ned til specifikke funktioner/kolonner under menupunkterne. Det er i virkeligheden muligheden for at kunne gøre det, som du efterspørger, hvis jeg læser det korrekt smiley.

 

Jeg vil derfor give det tagget implementeres-ikke da udsigterne til en sådan gennemgribende ændring af brugerstyringen ikke ligger i vores prioritering lige nu. Jeg vil dog lade dit forslag stå, og så kan vi se, hvor mange der er uenige med os i den afvejning smiley.


 


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hej TM

Hvis du bruger vores lagerapp til e-conomic får lagermedarbejderen en plukseddel kun med vareoplysninger på, nmelig varenummer, benævnelse, plukantal lokationsnummer.

Pluksedlen kan også udlæses i en håndterminal til pluk.

Hvis du vil vide mere ring til os på 7025 7600 eller send en mail salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)