Visning af abonnementsperiode i elektroniske fakturaer !!

+4

Gentager et gammelt ønske (fra en anden bruger), som stadig er meget aktuelt for bla. os - og sikkert også for mange andre - men tidligere er blevet afvist. Kan I genoverveje Jeres beslutning om ikke at indføre dette forslag?

 

"Ved dannelse af en abonnementsfaktura er det muligt at tilføje periode efter...... Altså abonnementsperioden indsættes som en faktura - tekst - linie.

Vores problem er, at alle vores offentlige kunder jo skal faktureres med OIOXML og lige netop fakturalinier som ren tekst ikke kommer med. Vi kunne så manuelt indsætte perioden i ét af de felter der kommer med (overskrift, tekst1, tekst2), men det er lidt bøvlet med 50-100 abonnementsfakturaer pr. måned. Kunne man overveje om man automatisk eller med dynamiske felter kunne indsætte perioden et sted så den kommer med i OIOXML overførslen ?"

lukket som en kopi af: Abonnementsperiode i faktura
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (220 points)
lukket af

3 Svar

Hej CBJ.

Tak for dit indlæg.

Vi får flere og flere henvendelser på ændringer og forbedringer til vores elektroniske fakturering.

Det forslag du har giver helt sikkert god mening - derfor vil jeg lade det stå denne gang til overvejelse.

Men, det er sådan at vi har lagt rigtig meget tid i vores nye design, og ligger stadig mange timer i det. Derfor har det skubbet processen for mange andre udviklings forslag bagud. Dette gør der kan gå længere tid mellem forslag som dit bliver sat i værk. Derfor kan jeg ikke love dig 100% om dette kommer, og evt. hvornår. Men jeg vil som sagt lade det stå, så det kommer med i vores prioritering :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)
Det ville glæde os hvis i vil overveje det meget seriøst. Det er jo et dagligt problem som giver mange irritationer og kundeopkald
Tak, det vil vi glæde os til :-)

 

Mvh CBJ
Forslag af (220 points)
Jeg tilslutter mig dette ønske. Kunne nemt laves et afkrydsningsfelt der angiver at perioden vises i tekst1 eller tekst2 felter istedet for på en tekstvarelinie.

Hej CBJ

Jeg vil give dig en update på dette smiley
Der er endnu ikke sket noget på dette område, vi modtager stadig ønsker omkring dette, så derfor vil vi endnu engang tage det op til vores forum prioritetsmøde.

Jeg lukker dette indlæg på baggrund af en andet oprettet ligende indlæg og du vil derfor kunne følge udviklingen derinde og evt. kommer med din kommentar og stemme på det.

Jeg vil endnu engang sige dig tak for forslaget smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)