forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Visning af abonnementsperiode i elektroniske fakturaer !!

+4

Gentager et gammelt ønske (fra en anden bruger), som stadig er meget aktuelt for bla. os - og sikkert også for mange andre - men tidligere er blevet afvist. Kan I genoverveje Jeres beslutning om ikke at indføre dette forslag?

 

"Ved dannelse af en abonnementsfaktura er det muligt at tilføje periode efter...... Altså abonnementsperioden indsættes som en faktura - tekst - linie.

Vores problem er, at alle vores offentlige kunder jo skal faktureres med OIOXML og lige netop fakturalinier som ren tekst ikke kommer med. Vi kunne så manuelt indsætte perioden i ét af de felter der kommer med (overskrift, tekst1, tekst2), men det er lidt bøvlet med 50-100 abonnementsfakturaer pr. måned. Kunne man overveje om man automatisk eller med dynamiske felter kunne indsætte perioden et sted så den kommer med i OIOXML overførslen ?"

lukket som en kopi af: Abonnementsperiode i faktura
spurgt 6 Nov, 2013 i Forslag » Abonnement af CBJ (220 points)
lukket 18 Sep, 2014 af Camilla Jesswein

3 Svar

Hej CBJ.

Tak for dit indlæg.

Vi får flere og flere henvendelser på ændringer og forbedringer til vores elektroniske fakturering.

Det forslag du har giver helt sikkert god mening - derfor vil jeg lade det stå denne gang til overvejelse.

Men, det er sådan at vi har lagt rigtig meget tid i vores nye design, og ligger stadig mange timer i det. Derfor har det skubbet processen for mange andre udviklings forslag bagud. Dette gør der kan gå længere tid mellem forslag som dit bliver sat i værk. Derfor kan jeg ikke love dig 100% om dette kommer, og evt. hvornår. Men jeg vil som sagt lade det stå, så det kommer med i vores prioritering :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 13 Nov, 2013 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
Det ville glæde os hvis i vil overveje det meget seriøst. Det er jo et dagligt problem som giver mange irritationer og kundeopkald
Tak, det vil vi glæde os til :-)

 

Mvh CBJ
besvaret 14 Nov, 2013 Forslag af CBJ (220 points)
Jeg tilslutter mig dette ønske. Kunne nemt laves et afkrydsningsfelt der angiver at perioden vises i tekst1 eller tekst2 felter istedet for på en tekstvarelinie.

Hej CBJ

Jeg vil give dig en update på dette smiley
Der er endnu ikke sket noget på dette område, vi modtager stadig ønsker omkring dette, så derfor vil vi endnu engang tage det op til vores forum prioritetsmøde.

Jeg lukker dette indlæg på baggrund af en andet oprettet ligende indlæg og du vil derfor kunne følge udviklingen derinde og evt. kommer med din kommentar og stemme på det.

Jeg vil endnu engang sige dig tak for forslaget smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 18 Sep, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”