forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Billeder tilknyttet varenumre?

0
Flere af mine klienter efterspørger muligheden for at uploade et billede til varenumrene. Blandt andet har jeg et vinduesfirma, som gerne vil uploade et billede af det vindue, som hører sammen med varenummeret. På den måde vil de have et billede af den vare, som Deres kunder bestiller med på både tilbud, ordrebekræftelse og faktura. Eventuelt kunne det laves så man i tilbuddet har mulighed for selv at uploade de billeder man skal bruge. (SE EVT. VEDHÆFTEDE FIL FOR EKSEMPEL) Det vil være en funktion som ville kunne hjælpe mange virksomheder til mere overskuelige tilbud og ordrebekræftelser. Jeg ved det kan lade sig gøre i andre systemer. Er det noget I overvejer at udvikle, eller findes der allerede en applikation, som jeg så bare ikke kender?
spurgt 29 Nov, 2010 i Forslag » Fakturalayout af BKJ (150 points)
gen-kategoriseret 21 Feb, 2013 af Peter Friis

1 Svar

 
Bedste svar
Hej BKJ,

For nærværende er det ikke noget der ligger i støbeskeen, og det er heller ikke noget du kan nu i programmet.

Du er dog det helt rigtige sted, nemlig på vores forum, hvor du har mulighed for at komme med forslag til forbedringer. Her har andre brugere af systemet nemlig også mulighed for at kommentere, og så kan vi få et indtryk af hvor mange der netop ønsker denne mulighed.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 2 Dec, 2010 Forslag af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 6 Dec, 2012 af Peter Friis
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”