forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hyperlink fra leverandørnummer til Varekartotek

+1
Hej

Det kunne være lækkert, hvis man kan kunne klikke sig videre fra leverandørnumre direkte ind til varekartoteket

Når der f.eks. skal opdateres kostpriser på varene, som vil vi slå op i leverandørnumre for at finde den rigtige vare, der skal korrigeres, og så ville det være rigtig smart, hvis et ikon ude til højre eller et hyperlink på selve varenummeret dirigerede én direkte hen den vare i varekartoteket, som leverandørnummeret er linket til.

Vil det kunne implementeres?

Mvh Tina
spurgt 24 Okt, 2013 i Forslag » Lager af Tina S.T. (510 points)
status opdateret 13 Mar, 2014 af PeterLuthman

1 Svar

Hej Tina

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Er det i selve søgepop'upen når du laver en linje på bestilling/leverandørfaktura du tænker, at der skulle henvises til varekortet ud fra leverandørvarenummeret? Eller?

 

Synes bestemt dit forslag giver god mening, men vores lagermodul er ikke på førstepladsen i forhold til udvikling i øjeblikket sammenhængende med antallet af brugere samt implementering af nyt design, så det ærlige svar er nok, at sådan et godt forslag som forbedrer lidt, men ikke retter noget decideret meget mangelfuldt (kan selvfølgelig diskuteres) ikke har de store chancer.

 

Jeg lader dog selvfølgelig forslaget stå, så andre brugere kan sige, at jeg tager fuldstændig fejl og der er virkelig mange som sidder og mangler lige netop denne feature.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Okt, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
Jeg mente sådan set i selve Leverandørkartoteket, når du står på "Varenumre" for en bestemt leverandør - så kunne det være smart med et link derfra og direkte til varekortet, som leverandør varenummeret er relateret til.. :)

Men ja, ærgeligt i ikke udvikler mere på lagermodulet - men det er jo også en "nice to have" og ikke "need to have"...

Tak for svar.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”