Hyperlink fra leverandørnummer til Varekartotek

+1
Hej

Det kunne være lækkert, hvis man kan kunne klikke sig videre fra leverandørnumre direkte ind til varekartoteket

Når der f.eks. skal opdateres kostpriser på varene, som vil vi slå op i leverandørnumre for at finde den rigtige vare, der skal korrigeres, og så ville det være rigtig smart, hvis et ikon ude til højre eller et hyperlink på selve varenummeret dirigerede én direkte hen den vare i varekartoteket, som leverandørnummeret er linket til.

Vil det kunne implementeres?

Mvh Tina
i Forslag » Lagerstyring af (510 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Tina

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Er det i selve søgepop'upen når du laver en linje på bestilling/leverandørfaktura du tænker, at der skulle henvises til varekortet ud fra leverandørvarenummeret? Eller?

 

Synes bestemt dit forslag giver god mening, men vores lagermodul er ikke på førstepladsen i forhold til udvikling i øjeblikket sammenhængende med antallet af brugere samt implementering af nyt design, så det ærlige svar er nok, at sådan et godt forslag som forbedrer lidt, men ikke retter noget decideret meget mangelfuldt (kan selvfølgelig diskuteres) ikke har de store chancer.

 

Jeg lader dog selvfølgelig forslaget stå, så andre brugere kan sige, at jeg tager fuldstændig fejl og der er virkelig mange som sidder og mangler lige netop denne feature.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Jeg mente sådan set i selve Leverandørkartoteket, når du står på "Varenumre" for en bestemt leverandør - så kunne det være smart med et link derfra og direkte til varekortet, som leverandør varenummeret er relateret til.. :)

Men ja, ærgeligt i ikke udvikler mere på lagermodulet - men det er jo også en "nice to have" og ikke "need to have"...

Tak for svar.