Lager/leverandørbestilling

0
Hej,

Vi har lagermodulet, men kører ikke lagerstyring. Vores varer er ikke oprettet med kostpriser, og heller ikke med leverandør-varenumre. Har vi mulighed for ud fra registrerede salgsordrer at lave leverandørbestillinger, - eller hvad kræves der, for at vi kan bruge denne mulighed? Vi kan sagtens have varer fra forskellige leverandører på samme ordre - kan det håndteres? Hvordan knytter man en leverandør til en vare?

På forhånd tak ;o)
i Spørgsmål » Lager af (340 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej KT

Jeg er ikke sikker på at det er muligt uden lagermodulet at konvertere til leverandørbestilling. Det bliver yderlig mere besværlig hvis du har flere leverandører på ordren.

Vi har lavet appen 'LeverandørBestilling' som håndter den problemstilling du kommer med, du kan læse om den her: http://www.e-conomic.dk/apps/leverandoerbestilling

hvor der også findes en video.

Du skal være velkommen til at kontakte mig for en test af appen.

Mail mhp@itnvision.dk eller tlf 7025 7600.

Mvh Morten 


Med venlig hilsen

Morten Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Spørgsmål af (3.5k points)

Hej KT

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Når du siger i har lagermodul men ikke kører lagerstyring, hvad tænker du så mere specifikt? Hvis jeres varer ikke er tilknyttet en varegruppe med lagertræk, og dermed ikke har en gennemsnitlig kostpris, så vil de varer IKKE komme med når du overfører fra en salgsordre til en leverandørbestilling. Her tager den kun deciderede lagervarer med - desværre. Yderligere kan du kun overføre hele ordren til en leverandør, dvs. du kan ikke adskille at nogle linjer skal overføres til og andre til en anden. smiley

 

Du kan heller ikke tilknytte en vare fast til en leverandør, så den ikke bestilles hos andre, og foreslår dig den leverandør hver gang, hvis det er du tænker? smiley Du kan kun angive leverandørenes individuelle varenumre på hver af dem.

 

Derfor - kunne det måske være en idé at kigge i retning af enten at få gjort varerne til lagervarer med lagertræk (så vil du kunne lave leverandørbestillinger, men altså med ovenstående forbehold), eller også at bruge en integration som Morten foreslår smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (10.3k points)