forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscanning og vis bilag i kassekladden

0
Når man anvender indscanning, kan bilaget vises, når det skal bogføres.

Men hvorfor skal man som bruger aktivere "Vis bilag"? Årsagen til, at man indscanner er netop, at man kan se bilaget under konteringen. Derfor må det være naturligt, at når man åbner en linje i kassekladden, så vises bilaget med det samme.

Desuden er det fortsat en mangel, at når man bruger fordelingsskabelon, kan der ikke scrolles i bilaget. Indscanning er bare fantastisk, men anvendelsen er slet ikke brugervenlig.
spurgt 15 Okt, 2013 i Forslag » Indscanning af Erik Jensen (24,480 points)
status opdateret 17 Okt, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Erik

 

Tak for dit forslag.

 

jeg er helt enig i at du skal kunne se bilaget når du redigerer posteringen. Dette kan du allerede i det nye e-conomic. Når du redigerer et bilag der vil du kunne se bilaget under vinduet du kan indtaste i.

 

Omkring det her med at kunne se billaget når du bruger fordelingskabelon er noget vi arbejder på. Så man kan se bilaget man er ved at indtaste på.

 

Håber dette kan hjælpe dig videre.

God dag :-)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Okt, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”