forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

søgning i udgående post

0
Hej

Jeg kunne godt tænke mig et søge felt der viser ikke åbnede mails, ligesom der er et søge felt med: mails der ikke er gået igennem.

 

Jeg sender kun fakturaer som link, for så kan jeg se når den er åbnet, defor ville det være super dejligt at kunne sortere på dem.

Det må kunne programmeres  :-)

Mvh Jeanette Andersen
spurgt 11 Okt, 2013 i Forslag » Fakturalayout af Jeanette PA0307 (710 points)
status opdateret 15 Okt, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Jeanette :-)

 

tak for dit indlæg og forslag.

 

Du kan faktisk næsten allerede det her. Du kan vælge at søge i en speciel periode efter de her mail når du lager sønging. Når du så har lavet søgningen, kan du vælge at sortere på status. På den måde kan du få de her samlet.

 

Når du har søgt i de intervaller du valgt og du har listen foran dig kan du også gøre brug af søgefunktionen i browseren. Denne kan du bruge ved at trykke ctrl+f. Når du trykker de her taster samtidig får du et felt du kan søge i.

 

Fornærværende er dette ikke noget der vil blive implementeret. men håber den løsning jeg har vist dig kan hjælpe dig videre

 

God dag :-)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Okt, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”