Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fine pdf bliver utydelige i e-conomic

+1
Jeg synes de pdf-filer jeg mailer til E-conomic (det såkaldte Indscanningsmodul), bliver utydelige og og nogle gange svære at læse. Selv om jeg får dokumentet til at fylde hele skærmen, bliver selve fakturaen ikke større. Jeg kan godt zoome ind på fakturaen, men kan så kun se en del af fakturaen, da faktura feltet stadig ikke udvider sig (selv om der burde være plads nok), og skriften er stadig utydelig.

Før i tiden var pdf-filerne nemmere at læse.

Hvad er der sket? Hvad kan jeg gøre?

På forhånd tak, og

Med venlig hilsen<br> Anne Bjørnsten<br> A B Consult - Regnskabsassistance<br> <div style="text-align: left;">&nbsp;<a title="www.a-b-consult.dk" href="http://www.a-b-consult.dk" target="_blank">www.a-b-consult.dk</a></div>
i Forslag » Bilagshåndtering af (2.1k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Anne :-)

 

Tak for dit indlæg

 

Dette er noget vi har fokus på lige nu. Vi forventer det meget snart er ude. Men en helt præcis dato kan jeg ikke sige.

Oplever du det lige nu ? eller har du evt. en fil der bliver sløret når du uploader den nu ? vi vil rigtig gerne se  på denne fil hvis du oplever det nemlig.

 

Håber vi kan finde en løsning

god dag.

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)
opdateret af 🔒
Øhhh... hvad skriver du? I er bekendt med problemet og vil rette det, men kan bare ikke oplyse en præcis dato? Og samtidig vil du gerne finde en løsning for mig nu?

 
Hvis du kan finde en løsning for mig nu, inden I retter det i E-conomic, må du meget gerne ringe til mig tak. Jeg har aftale nr. 106374.

 

Mvh

Anne Bjørnsten
Hej Anne

 

Vi er bekendt med problemet og vores teknikere arbejdet på at udbedre det. De er tæt på at være færdige. men en præcis dato kan jeg ikke give dig fordi der skal testes. og det kan være i de her tests at det ikke går i gennem.

 

Jeg har ikke en løsning lige her og nu. Men det kommer der forhåbentlig snart :-)

 

God dag.
Tak - det var klar tale.
Hej Anne

Ved gennemgang af gamle forumindlæg der stadig ligger umiddelbart uafklaret, er jeg faldet over dette indlæg som jeg bestemt ikke syntes er blevet afklaret.

Vi har implementeret adskillige funktioner i indscanningsmodulet siden dette indlæg var aktuelt, og i de umiddelbare tests jeg har lavet, syntes jeg ikke at jeg oplever at dette problem stadig eksisterer.

Vil du bekræfte ovenstående?

Jeg tillader mig at sætte indlægget til "Gennemført" og hvis du ikke er enig, så tager vi den naturligvis op igen :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)