Savner dynamisk felt med Debitor Email

+1
Jeg savner muligheden for at indsætte debitor email i den email man sender ud sammen med en pdf faktura.

Altså i body i emailen. Jeg savner det fordi det giver mulighed for at sende automatisk email fra Trustpilot. Så ønsker dette snarest!

 

Mvh Sara
i Forslag » Salg af (190 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Sara.

Tak for dit indlæg.

I fakturerings billedet er det meget begrænset hvilket dynamiske felter man kan bruge, og der er det korrekt at debitor e-mail er én af dem.

Jeg har ikke lige hørt andre bruger efterspørger dette dynamiske felt. Men jeg vil lade dit forslag stå, så andre bruger kan stemme på :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)

Hej Sara
Jeg er ved, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og her kan jeg se vi har dette som vi ikke har fået fulgt op på endnu. Det vil jeg gerne undskylde for og derfor sørge for en opdatering.

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit forslag /behov til fulde – som det er nu så har vi et dynamisk fejlt for kundens e-mail. Det er [KundeEmail] – dette virker dog udelukkende på layoutet (f.eks. på fakturaen)
Det er ikke et dynamisk felt der kan anvendes i brødteksten på e-mailen og jeg vil gerne høre hvad dette helt præcist skulle anvendes til.


Jeg vil derfor rigtig gerne høre nærmere fra dig om dette forsat er en udfordring – hvis ja må du meget gerne uddybe hvordan dette skulle anvendes og til hvad.
Jeg fjerner indtil videre tagget ”overvejes” da det ikke er helt rigtigt – selve det dynamiske felt er lavet men jeg håber, at høre nærmere fra dig så vi kan undersøge det nærmere i så fald det er nødvendigt.

Du må have en rigtig dejlig dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)