forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

fej ved indscanning af kreditorfaktura

0

hej

 

jeg får en fejl ved indlæsning af kreditor faktura  "Indscannet bilag 'opkald_29,879.csv' afvist. Formatet er ukendt eller for stort."

der bliver indscannet nogle bilag men ikke alle kommer ind, hvordan kan jeg finde ud af hvilke bilag der mangler ?og kan man evt. hente dem igen ??

 

mvh Tin

a

spurgt 24 Sep, 2013 i Spørgsmål » Indscanning af tinan (140 points)
status opdateret 25 Sep, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Tinan

 

Tak for dit indlæg

Det første jeg hæfter mig ved er den fil du er ved at uplaode hedder .CSV efter. Det er en excel format og kan ikke komme ind. Det er kun PDF filer du kan vedhæfte en faktura eller få ind i indscanningsmodulet :-)

 

Omkring hvad bilag der ikke kommer ind og hvad der kommer ind, skulle du meget gerne modtage en besked på når du trykker overfør bilag.

 

Håber det giver mening :o)

 

God dag.

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Sep, 2013 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
Hej tinan,

Ad indscannede bilag: Ud over, at du ifm. selve overførslen får at vide, hvilke bilag der ikke kunne indlæses, kan du også efterfølgende se det i loggen - her oprettes der én linje pr. afvist fil, med oplysning om den enkelte fils navn (Indstillinger -> Log -> Søg på handlingen "Indscannet bilag afvist").

 

Mvh.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”