Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Anvend"-knap i layout interface

0
Når man sidder og tilpasser layout ville det være rart hvis der var en anvend knap, i stedet for at "Gem" virker som "Gem og luk".

Ofte vil jeg bare se rettelsen med det samme på eksempelvisningen, og derefter tilpasse noget mere, og så er det ikke optimalt at elementet bliver lukket og siden opdateres med en ny position.

(En slet knap på elementet vil også være dejligt, selvom "Ingen" under visning også fint kan bruges)
i Forslag » Salg af (220 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lauer

Jeg forstår sagtens dit ønske, men for nærværende vil vi ikke bruge ressourcer på mindre forbedringer på Design og Layout siden - det kræver ikke specielt meget at genåbne et element efter tilpasning, og implementering af en anvend knap vil være uforholdsmæssigt stort arbejde for meget lidt, da det bryder med logikken for indtastningselementer generelt i e-conomic.

Så beklager men det bliver ikke denne gang at vi kan imødekomme dit ønske.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Tak for dit svar.

Man kan godt høre at det ikke er jer som hedder og arbejder med at tilpasse forskellige faktura designs. Har du hørt dit bagland omkring udvikling af sådan en knap.
Jeg sidder selv i et softwarehus, og sådanne funktioner som "Anvend" er en meget normal ting at have.
Igen kan jeg kun beklage.
Jeg har haft baglandet inde over - vi gør vores bedste for opfylde vores kunders ønsker til fordel for flest muligt - det er gaven og udfordringen ved et standard system.