Informizely customer feedback surveys

Tilføje fonte til faktura layout

+1
Hej e-conomic

Jeg her en lidt krævende kunde (designer) som gerne vil bruge en anden font end de få e-conomic standard tilbyder.

Er der en måde hvorpå man kan tilføje en nye font?

Mvh

Niels
i Forslag » Salg af (1.7k points)
status opdateret af
Hej Niels

Det vil jeg gerne bakke op om. Rigtig god idé.

Når udviklerne alligevel har fat i faktura-layoutet, så kunne jeg godt tænke mig, hvis man kunne stille nogle betingelser (hvis, =  > < # , og ,eller "en konstant eller en tekst", så) og nogle regneregler (+, -, /, *) ved anvendelsen af dynamiske felter.

mvh
Finn

2 Svar

Hej Niels og Finn

 

Niels jeg kan sagtens være helt enig i, at udvalget af fonter er rimelig begrænset, og det er bestemt et godt forslag, at man får lidt flere. Desværre er det ikke noget, som er muligt for nærværende - men det er da et godt forslag som sagt. Derfor har jeg rykket dit indlæg til forslag, hvor andre så kan give deres mening til kende og stemme.

 

Finn - helt enig i at det også kunne give mening - for nogle... Desværre synes langt størstedelen af vores brugere at D&L i e-conomic er kompliceret nok i forvejen, så jeg tror ikke en yderligere komplicering vil harmonere med det overordnede mål om at øge brugervenligheden af programmet.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hej Niels & Finn

Jeres forslag er desværre ikke blevet prioriteret til vores prioriteringsmøde, derfor er det ikke noget, der ligger ligefor, at det vil blive udviklet. Jeg skal ikke udelukke, at det vil ske i fremtiden.

Håber du har forståelse herfor.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)