forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overføre navn på varesamling til ordre/faktura

+3
I lagermodulet kan man oprette varesamlinger for grupper af lagervarer, som man f.eks. ønsker at sælge i bundter eller sammensætte til en ny vare, der består af flere basisvarer.

Når en varesamling hentes ind i ordre/faktura, hentes kun de enkelte vareemner, medens varesamlingens navn ikke følger med.

Det er en stor fejl, da man derved mister overblikket over, hvad det er for en varesamling, der aktuelt leveres.

Denne mangel anser jeg for at være væsentlig. Stem derfor for dette forslag via pilen øverst til venstre. Du kan kun stemme en gang.
spurgt 13 Sep, 2013 i Forslag » Lager af Erik Jensen (24,970 points)
status opdateret 17 Sep, 2013 af PeterLuthman

3 Svar

Varesamlingens navn skal kunne komme frem på fakturaen. Det er jo det, kunden har købt, og det som kunden ved leverancen vil vinge af som leveret.

Med venlig hilsen, Stig
besvaret 16 Sep, 2013 Forslag af SHK (190 points)
Man kunne sagtens argumentere for, at dette skulle ske - eller i hvert fald være en valgmulighed.

Hvor oplagt det end måtte lyde, er det dog ikke et forslag, jeg er stødt på før. Men jeg kan tænke mig, at dét skyldes, at de, der gerne vil have et 'varesamlings-navn' med på fakturaen, løser det ved at lade første linje i varesamlingen være en tekstlinje til formålet. Hermed kan man dels selv vælge, hvad der skal stå - herunder også evt. en anderledes beskrivelse end det 'interne navn', man har valgt til varesamlingen.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 17 Sep, 2013 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)
Det smarte ved at overføre navnet på varesamlingen er jo netop, at der automatisk oprettes en vare-/overskriftslinje, så fakturamodtager kan identificere varen med f.eks. et katalognavn eller lign.(Kunden i centrum - ikke MIG)

Hvis man så ønsker at skrive noget andet, har man mulighed for at ændre i linjen.

Jeg finder det uoverskueligt, hvis man f.eks. køber 10 varesamlinger a´ hver 5 varer. Så får man 50 varelinjer uden nogen form for overblik.

Og består de 10 varesamlinger af varierende antal varer, går det da helt agurk.

Så på med vanten. Og selvom du ikke før er stødt på ønsket, kan der jo sagtens være et behov. Især når valutaproblemet er løst ret enkelt ved en opdateret vejledning.
Jeg ved ikke, om jeg ikke fik gjort det tilstrækkelig klart - men det ER allerede muligt at få 'navnet på varesamlingen' med over: Man kan blot tilføje en tekstlinje som første linje på selve varesamlingen.

Hermed kan de, der gerne vil have et navn el.lign. med over, således snildt få dét - mens de, der ikke vil, kan lade være :-) Frem for, at vi 'tvinger' det med over, og dermed pålægger de, der ikke vil have det med, at skulle slette den pågældende linje fra fakturaen...
Hej.

Nej, det stod mig ikke klart. Men det er selvfølgelig en løsning at skrive det samme 2 gange.
Jeg mangler præcis samme mulighed!
besvaret 30 Sep, 2015 Forslag af RVS444 (180 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”