For mange valgmuligheder er gemt væk i Design og layout

0

Næsten alle valgmuligeder er gemt væk under "Andre muligheder" når man er i Design og Layout

Eneste direkte tilgængelige mulighed er "Nyt element"

Jeg vil mene at man som minimum burde have adgang til "Vis brevskabelon" + "Vis med demotal" + "Tilbage til brevskabeloner" - det er nogle af de funktioner men benytter igen og igen når man designer

 


René Arpe

It-konsulent

i Forslag » Salg af (17.3k points)
status opdateret af

4 Svar

Hej Rene

 

Tak for dit input - jeg har ikke så mange indvendinger - andet end, at jeg er meget enig med dig. Dit forslag er derfor også noteret som noget af det jeg vil give videre til vores udvikling, som der skal kigges på når designet skal finpudses og optimeres smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hej Rene

Dit forslag er blevet taget op, og vi har faktisk gennemgået programmet og forsøgt at finde steder, hvor det gav mening at "pille" ting ud igen. Herunder det specifikke layout har vi pillet "vis med demotal" og "kolonner" ud igen - det skulle meget gerne komme "live" i løbet af de næste par uger.

Håber det hjælper jer i jeres hverdag.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)

Når man rækker fanden en lillefinger.... ;)

Yderligere ønsker til direkte knapper:

 

Når man trykker på ”Design og layout” ønsker man typisk at lave 1 eller flere af 3 ting:

1)    Ny skabelonsamling

2)    Redigere eksisterende skabelonsamling

3)    Redigere brevskabeloner

 

1+2 er direkte mulig - ”Brevskabeloner” mangler som en direkte knap

 

 

Når man trykker på billedarkiv vil man typisk:

1)    oprette et nyt billede

2)    redigere et billede

Når man er færdig med at redigere vil man typisk tilbage til sin skabelonsamling og bruge billedet.

Alt er her gemt under ”Andre muligheder” – de 2 muligheder ønskes som direkte knapper

”Nyt billede” + ”Tilbage til skabelonsamling”

 

 

Administratormodul – ”Brugere” - Alt er her gemt under ”Andre muligheder”

Når man opretter ny bruger vil man typisk altid bruge ”Vælg alle” eller udvælge de konkrete aftaler – ”Vælg alle” ønskes som direkte knap – også gerne ”Tilbage til brugere”

 

 

Abonnementer – Vis abonnenter – direkte knap med ”Tilbage til abonnementer” ønskes

 

Kunder – Automatisk udligning – Når man har trykket på OK til automatisk udligning – har man kun ”Andre muligheder” – direkte knap til ”Udlign valgte” og ”Udlign alle” ønskes

+ helt ny knap så man kan lave ny automatisk udligning fra samme skærmbillede.

Lige nu skal man klikke på Kunder – ”Andre muligheder” og vælge ”Automatisk udligning” for at komme tilbage til udligningsmuligheder. (samme ønske under Leverandør)


René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
opdateret af

Hej Rene

Tak for dine yderligere forslag - og ja, man skal jo passe på med at lytte til gode idéer - det avler flere smiley.

De steder du nævner giver rigtig god mening i min verden, måske lige med undtagelse af de "tilbage" knapper du nævner, hvor work-around blot er at klikke på menupunktet "Abonnementer" eller "Brugere".

Resten er måske ikke de allermest højfrekvente knapper i hele programmet, men giver dog god mening. Specielt de steder, hvor der kun er en "Andre muligheder" og kun med 2 muligheder under - det er simpelthen en fejl smiley.

 

Jeg har lagt det oveni den pulje, som er i gang med at blive udarbejdet lige nu, for vi har også selv lokaliseret nogle steder, hvor det giver mening. Lad os se, om det ikke kommer med en af de næste par gange - og endnu engang tak for input!


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Er enig i at "tilbage-knapper" nogle steder kan diskuteres - men helt overordnet synes jeg bare at når jeg har valgt fx menupunkt abonnement så vil jeg gerne kunne bevæge mig frem og tilbage inde i "modulet".

Det giver et afbræk og virker lidt ulogisk i min verden at man pludselig skal klikke ude til venstre på menupunktet for at komme tilbage.

Der burde så heller ikke være en tilbage-knap under "Tilknyt vare/ydelser" - her kan du jo også bare trykke på abonnement.

Jeg ved godt det er for at have et simpelt skærmbillede at meget er gemt under "Andre muligheder" men jeg synes det går ud over den daglige rytme at det er barberet så kraftigt ned. Jeg synes ikke 2-3 knapper forvirrer og hellere det end at skabe en daglig irritation over hele tiden at skulle trykke på "Andre muligheder" :)
Hej igen René

Synes det er en helt fair mening, og kan sagtens forstå tanken. Man kan sige knappen er der jo stadig, den er bare "gemt". Lige præcis de steder du her har nævnt ender det sikkert med, at de kommer ud, da det ikke giver mening at have en "andre muligheder" med kun 1 eller 2 muligheder.

Med venlig hilsen
Peter Luthman