forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forskellige kostpriser på aktiviter

+1
Hej, Det vil være rart hvis man kunne indtaste en kostpris for den enkelte aktivit, i stedet for på medarbejderen. Det vil betyde, ved at kunne allokere kostprisen ud på de enkelte aktiviter, vil man kunne få et mere retvisende billede til intern brug. Hvilket er til fordel både for beslutningstager og kunde når der skal afregnes.
spurgt 4 Sep, 2013 i Forslag » Projektstyring af CW (130 points)
status opdateret 17 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej CW :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Dette er, et indlæg vi har haft oppe og vende før her på forumet.

 

Det er desværre ikke noget vi vil implementere som tingene ser ud nu, da vores udvikling pt har fuld fokus på ny e-conomic design, og dette vil være en ny udvikling. Kostprisen ligger på den enkelte medarbejder som har udført arbejdet, den kostpris man ligger hernede kan man så udregne som en gennemsnitlig kostpris.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Mar, 2014 Forslag af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”