Informizely customer feedback surveys

Leverandørvarenummer i varekartotek

0
Hej

Jeg har +300 varer som jeg gerne vil tildele leverandørens varenummer. Som det er nu har jeg tilsyneladende (og verificeret med et opkald til en af de venlige hotlinere) kun en mulighed. Nemlig ind på leverandøren og tilføje hver enkelt leverandør varenummer manuelt. Puha...... jeg ryster bare ved tanken......  

Jeg kan så eksportere listen over i excel, men jeg kan tilsyneladende ikke importere den tilbage igen. Er der nogen der har en god ide til at slippe for et omsonst arbejde med 300 varenumre? Eller mangler vi en lille IMPORT knap til masse opdatering?

Med venlig hilsen
Mekan man, Per P
lukket
i Spørgsmål » Lager af (260 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Ja det er desværre ikke muligt at du selv kan importere leveranddørvarenummer i e-conomic.

Der er visse ting man desværre ikke kan importere i e-conomic. Imidlertid skal det ikke betyde, at vi ikke vil forsøge at hjælpe dig videre. Har du data af en vis mængde kan du kontakte os telefonisk 8820 4841 eller på mail. Lad os derefter se, om vi har mulighed for at hjælpe dig videre på en god/smart måde ? typisk indenfor 2-3 arbejdsdage.

Send gerne en mail til <a href="mailto:info@e-conomic.dk">info@e-conomic.dk</a>. Det skal i mailen fremgå (så tydeligt som muligt), hvad det er du vil have ind i e-conomic. Husk at anføre aftalenummer og dine kontaktoplysninger i mailen. Så tager vi fat i dig (på den gode måde forstås   ).

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
ENIG, alle skærme som disse skal have en importmulighed... Det er et must.
Spørgsmål af (4.6k points)