Informizely customer feedback surveys

Import af lagerflyt

0
Jeg ønsker at flytte en stor del af mit lager fra en lokation til en anden, jeg har data i et excelark, men saver at kunne importere det på samme måde som man kan med lagerregulering.

Er det muligt?
i Forslag » Lagerstyring af (4.6k points)
status opdateret af

4 Svar

Hej,

Nej det vil du ikke kunne gøre. Funktionen med import af lagerreguleringer er netop lavet, fordi det er denne der har været mest behov for. Lagerflyt vil dog også komme, men det er dog længere ud i tiden. Så det er desværre linjevis som det er nu.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen - du har skrevet at import af lagerreguleringer vil komme ud i fremtiden. Det er nu 3 år siden, men det er stadig ikke muligt. Hvornår kommer det til at virke?
Hej Bo,
Du har helt ret. På daværende tidspunkt, troede vi også på at det en af de ting vi har skullet prioritere. Der har dog ikke være så stor tilslutning hertil, som der har været til andre ting.

Der er status også opdateret hertil. Det har Lasse Bager gjort, det står dog ikke lige så godt i systemet.
Implementes ikke: status opdateret 26 Jun, 2013 af ☺Lasse Bager

Der er for nærværende ingen planer herom.

Steffen Ekelund
Hej Steffen
Ok, tak for svar, men det er lidt uforståeligt for mig at I ikke gør det muligt, jeg tror mange af jeres brugere vil kunne spare meget tid med sådan en funktion.
Jeg har pt. et stort antal linjer jeg har brug for at flytte - er der en mulighed for at jeg kan gøre det "bagom" systemet på en måde, denne ene gang?
Mvh Bo
Hej Bo,
Enig. Ingen tvivl om brugere ville synes dette ville være godt. Vurderingen er dog, at der er andre ting, som endnu flere vil få værdi ved.
Jeg ville ønske, at jeg lige havde en mulighed for at gøre det. Så havde jeg straks tilbudt, at gribe den videre her fra. Det er dog desværre ikke lige noget vi kan klare :(

Mvh
Steffen
Tak for svar. Ergeligt da det virker som en fhv simpel import (vare, fra lokation, til lokation)

Kan man som bruger af e-conomic få adgang til en liste med planlagte implementeringer og en tidsplan for disse?

mvh

Tue
Forslag af (4.6k points)
En ting må der dog kunne gøres for at gøre indtastningen nemmere.
Når man lagerflytter og anvender varianter, må det kunne lade sig gøre at indrette systemet således, at varianterne i til-lokationen sættes default til at være lig med de tilsvarende værdier i fra-lokationen.

Jeg ved godt, at det kan lade sig gøre/være nødvendigt at der skal være forskelle i værdierne, men flytter man f.eks. et par sorte sko i str. 44 fra en lokation til en anden, ændrer hverken farven eller størrelsen sig under flytningen, eller??

Med hensyn til spørgsmålet om en tidsplan for planlagte forbedringer, så har jeg spurgt om det så mange gange, at jeg efterhånden føler, at e-conomic har black-listet mig.  
Forslag af (26.4k points)
Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvornår det bliver muligt at importere lagerflyt da det ville lette mit arbejde betydeligt?
Forslag af (340 points)