forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Dimensioner i projektmodul

0
Jeg har netop tilmeldt projektmodulet, og bruger allerede Dimensioner. Hvor sætter jeg dimensioner op på ressourcer m.v. i Projektmodulet? Jeg har prøvet at være de forskellige billeder igennem, men kan ikke finde det.

Jeg har fx brug ofr at en medarbejder tilknyttes en afdeling, så omsætningen for personen tilfalder en bestemt afdeling. Kunne også være at et projekt hørte til en bestemt afdeling.

Mvh
spurgt 9 Jul, 2013 i Spørgsmål » Projektstyring af jesper.bakka (180 points)

1 Svar

Hej Jesper:)

 

Tak for dit indlæg,

 

Såfremt du skal have dine ressourcer koblet op på en dimension i projektmodulet, skal du når du opretter din postering i din kassekladde, vælge hvilken afdeling ressourcen skal kobles op til.

 

Du kan ikke lave det på en sådan måde, at din medarbejder bliver tilknyttet en enkelt afdeling. Det er her nemlig varene der afgøre, hvilken afdeling dit salg skal vedrører. Du kan dog stadig sætte din medarbejder på projektet som enten ansvarlig eller medansvarlig, og på den måde holde styr på, hvor meget den enkelte medarbejder har omsat for.

 

Du kan enten fast på dine vare, have tilknyttet en afdeling, eller du kan tilknytte afdelingen når du opretter dine fakturalinjer.

 

Med venlig hilsen


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Jul, 2013 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”