Dimensioner i projektmodul

0
Jeg har netop tilmeldt projektmodulet, og bruger allerede Dimensioner. Hvor sætter jeg dimensioner op på ressourcer m.v. i Projektmodulet? Jeg har prøvet at være de forskellige billeder igennem, men kan ikke finde det.

Jeg har fx brug ofr at en medarbejder tilknyttes en afdeling, så omsætningen for personen tilfalder en bestemt afdeling. Kunne også være at et projekt hørte til en bestemt afdeling.

Mvh
i Spørgsmål » Projektstyring af (180 points)

1 Svar

Hej Jesper:)

 

Tak for dit indlæg,

 

Såfremt du skal have dine ressourcer koblet op på en dimension i projektmodulet, skal du når du opretter din postering i din kassekladde, vælge hvilken afdeling ressourcen skal kobles op til.

 

Du kan ikke lave det på en sådan måde, at din medarbejder bliver tilknyttet en enkelt afdeling. Det er her nemlig varene der afgøre, hvilken afdeling dit salg skal vedrører. Du kan dog stadig sætte din medarbejder på projektet som enten ansvarlig eller medansvarlig, og på den måde holde styr på, hvor meget den enkelte medarbejder har omsat for.

 

Du kan enten fast på dine vare, have tilknyttet en afdeling, eller du kan tilknytte afdelingen når du opretter dine fakturalinjer.

 

Med venlig hilsen


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (6.9k points)