forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

automatisk overførsel af data fra projekt til faktura (medansvarlig)

0
Ved fakturering i flyttes "ansvarlig" fint over fra projektet til "vor ref" på fakturaen, men jeg ville også meget gerne have "medansvarlig" automatisk flyttet over på "vor ref 2" på fakturaen, så jeg undgår fejl og forglemmelser. Kan i tilføje dette?

I rapporteringsmodulet kan man lave omsætningsstatistik på medarbejder, men kunne i ikke sørge for at man også kan lave statistik på medarbejder 2, svarende til "vor ref" 1 og 2 fra fakturaen?
spurgt 26 Jun, 2013 i Forslag » Projektstyring af jho (150 points)
status opdateret 13 Mar, 2014 af PeterLuthman

2 Svar

Hej jho

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Grunden til at den ikke flytter den med er i virkeligheden nok, at som systemet er nu bliver der ikke lavet nogen rapportering fra feltet Vor Ref 2, det er faktisk kun et oplysnings/layout felt på fakturaen, så man kan få navnet på, på en nem måde.

 

Derfor ville det være lidt misvisende omkring forventninger, hvis den medansvarlige kom med over det, men ikke reelt fik nogen værdi i rapporten. Forslaget er derfor gyldigt nok, at Vor Ref 2 også skal tælle med, og at man evt. i den forbindelse kunne lave det sådan, at den medansvarlige blev flyttet med.

 

Jeg vil lade dit forslag stå til overvejelse, og så kan ændre komme med et bud på, om det vil være noget der kan hjælpe dem også.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Jul, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
Hej Jho

Dit forslag er desværre ikke blevet prioriteret til vores møde, bl.a. pga., at der var andre forslag som ville hjælpe flere og som var mere presserende - desværre. Det er derfor ikke noget der umiddelbart bliver udviklet foreløbig.

Håber du har forståelse herfor.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 13 Mar, 2014 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”