Fakturaer kørt via abonnementskørsel med 0-linjer

0
Alle fakturaer er oprettet via abonnementsmodulet, men vi oplever jævnligt, at ikke alle varelinjer benyttes. Det medfører, at der kommer linjer på fakturaen med 0. Disse linjer skal slettes, da fakturaen ellers ikke kan sendes via EAN, men det skal tilsyneladende gøres manuelt. Slettes linjerne ikke bliver de bogført med 0, det giver heller ikke meget mening. Er det ikke muligt, at disse linjer undertrykkes?
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Ibistic

 

Tak for indlægget! smiley

 

Som jeg læser det, virker det som I har nogle varelinjer med 0 i pris tilknyttet abonnementerne? Det er helt rigtigt, at det vil den ikke sende som EAN-faktura i det tilfælde. Almindelige tekstlinjer - dvs. uden varenummer og uden pris - vil den heller ikke have. Dvs. bruger man funktionen, hvor den skriver fx abonnementsperioden i toppen af fakturaen, vil den fejle på afsendelse af EAN. Det er også nævnt i "punkt nr. 4" i den her artikel fra vores e-copedia.

 

Derfor skal man enten undgå at bruge funktionen med de her tekstlinjer på abonnementerne, når man sender til EAN, eller også skal man, som du nævner, ind manuelt og slette dem på de fakturaer, man sender til EAN-numre.

 

Du må meget gerne tage fat i vores support, så kan vi evt. gå med ind og kigge på det konkrete tilfælde, men umiddelbart tror jeg, at dit problem skyldes, det jeg har beskrevet her.

 

Håber det hjalp dig lidt videre - med en forklaring - om ikke andet smiley


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (10.3k points)