forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fakturaer kørt via abonnementskørsel med 0-linjer

0
Alle fakturaer er oprettet via abonnementsmodulet, men vi oplever jævnligt, at ikke alle varelinjer benyttes. Det medfører, at der kommer linjer på fakturaen med 0. Disse linjer skal slettes, da fakturaen ellers ikke kan sendes via EAN, men det skal tilsyneladende gøres manuelt. Slettes linjerne ikke bliver de bogført med 0, det giver heller ikke meget mening. Er det ikke muligt, at disse linjer undertrykkes?
spurgt 3 Jun, 2013 i Spørgsmål » Abonnement af Ibistic Technologies (120 points)
status opdateret 26 Jun, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Ibistic

 

Tak for indlægget! smiley

 

Som jeg læser det, virker det som I har nogle varelinjer med 0 i pris tilknyttet abonnementerne? Det er helt rigtigt, at det vil den ikke sende som EAN-faktura i det tilfælde. Almindelige tekstlinjer - dvs. uden varenummer og uden pris - vil den heller ikke have. Dvs. bruger man funktionen, hvor den skriver fx abonnementsperioden i toppen af fakturaen, vil den fejle på afsendelse af EAN. Det er også nævnt i "punkt nr. 4" i den her artikel fra vores e-copedia.

 

Derfor skal man enten undgå at bruge funktionen med de her tekstlinjer på abonnementerne, når man sender til EAN, eller også skal man, som du nævner, ind manuelt og slette dem på de fakturaer, man sender til EAN-numre.

 

Du må meget gerne tage fat i vores support, så kan vi evt. gå med ind og kigge på det konkrete tilfælde, men umiddelbart tror jeg, at dit problem skyldes, det jeg har beskrevet her.

 

Håber det hjalp dig lidt videre - med en forklaring - om ikke andet smiley


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 5 Jun, 2013 Spørgsmål af PeterLuthman (10,290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”