Flere faktura layout med EAN

0
Hej E-conomic

 

Sidder med et lille problem - hvor jeg har en kunde som gerne vil have to virksomheder i samme aftale ved jer.

Dette har en rigtig nem guide til at gøre.

Men når dette er oprettet med at man skrive firma oplysningerne direkte ind på brevskabelonen som i siger man kan gøre i dette indlæg

http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/een-aftale-flere-fakturalayout

Opstår der et problem med afsendes af EAN faktura, da den henter oplysningerne direkte fra stamdata og derved for de forkerte oplysninger med på EAN fakturaen.

har snakket med jeres support omkring dette og de kan ikke se en løsning på hvordan dette kan lade sig gøre uden at ændre stamdata når man skal sende EAN faktura.

Har i evt. en anden løsning til dette problem?

 

Hvis der ikke er en løsning på dette kunne i så evt. lave det så når man laver en EAN faktura henter den oplysninger fra selve fakturaen i stedet for stamoplysningen - her skal nok lidt kodning til få at man kan få de rigtige oplysninger med.

Evt. lave et felt inde i design og layout på skabelonen som hedder firma oplysninger og derved hente dem derfra - og hvis der ikke står noget i dette felt så hente det fra stamoplysningerne?

Håber i kan afhjælpe dette problem da det "offentlige kan være en smule pirrelige med faktura"

 

Samt opstår der et problem når man afsender mail - da den henter firma navnet fra stam oplysningerne og derved vil de også være forkerte hvis man bruge faktura layoutet med "hardkodning" af firma oplysningerne uanset om det er EAN eller en almindelig faktura.

Håber i kan finde en god løsning på dette lille problem

Mvh. Julius  Pedersen
i Forslag » Salg af (460 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Julius

 

Tak for dit indlæg

 

Systemet er reelt ikke lavet til at der kan sendes fra flere cvr numre. Vi anbefaler altid hvis man sender fra flere CVR numre at man opretter en aftale mere så man ikke støder ind i præcis det problem du står i nu. Det er altså altså ikke noget der for nærværende vil blive implementeret.

Grunden til dette er blandet andet at det er hele EAN koden der skal ændres så den kan vælge hvad sted det skal komme fra.

 

Jeg håber dette giver mening.

God dag

mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)

Hej Tak for svaret.

Har snakket med support om dette og de bad mig om at lave dette indlæg for at se om der var nogen der vidste noget omkring dette wink

 

Men problemet består i at dette et er enkeltmandsselskab med samme CVR nummer men med flere virksomhedsnavne

Og det er vigtigt at det rigtige firmanavn kommer på EAN fakturaen – i har en guide som jeg har lavet et link til i første indlæg – hvor i beskriver hvordan man laver flere forskellige fakturalayout med forskellige firmanavne m.m.

Men når man gør det kommer der stadig forkert på EAN fakturaer da de henter fra stamoplysningerne – kunne det ikke være muligt at kode de sådan at man kan have forskellige firma oplysninger inde under et fakturalayout evt. på brev skabelonen.

Mvh. Julius