Styklister, IPO, bearbejdning af råvarer?

0

 

Selv de knap så kære børn har mange navne.
Ens for alle ovenstående er at de IKKE understøttes af e-conomic lagerstyring.
 
 
Hvorfor dette indlæg?
Det er ikke skrevet for at mobbe dem som har et reelt ønske om dette - mest for at fange jer i opløbet inden i begynder en masse for at konstatere at vi ikke kan møde jeres forventninger og ikke selv forventer at komme til det.
 
Hvorfor ikke det?
Det er ikke for at genere vores brugere at vi har besluttet ikke at gå i den retning med vores varelager - mere et spørgsmål om kvalitetssikring.
Alle som har arbejdet med lagerstyring i e-conomic ved at det er begrænset til handelsvarer - det er helt bevidst for at bibeholde den "simple" løsning og vi ønsker ikke at indarbejde yderligere kompleksitet til et i forvejen relativt kompliceret område af e-conomic.
 
Derudover skal også nævnes at der er tale om en prioritering - og selv dette kan være et tveægget sværd.
Argumentet lige pt. er at vi ikke har ressourcerne til rådighed til at prioritere et område som dette for et tillægsmodul som ikke benyttes af en særligt stor procentdel af vores kunder - hvor nogle vil argumentere for at vi ville få væsentligt flere kunder på modulet hvis vi prioriterede ressourcerne.
 
Derudover er det også værd at nævne at der også er rigtigt mange børn som har samme navn - hvad én kunde oplever som en stykliste er meget forskelligt fra hvad den næste kunde forventer. I erkendelse af at vi ikke kan lave en løsning som tilgodeser alle fortolkninger af samme begreb - så har det kun været med til at forstærke beslutningen om ikke at lave og have denne funktionalitet.
 
Fremtiden?
Jeg kan og vil ikke spå - det er der til dato ikke nogen der dokumenteret er lykkedes med. Men når det er sagt så kan jeg udtale mig om vores kommende forventninger til fokusområder for varelager - og ovenstående er IKKE et af dem. Spå delen er jo så der hvor jeg ikke kan udtale mig om disse fokusområder bliver rykket - eller på anden måde kommer ændringer i vores prioriteringsproces - så man skal jo aldrig sige aldrig. Men jeg
ville ikke holde vejret mens jeg ventede. smiley
 

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

i Forslag » Lagerstyring af (34.9k points)

1 Svar

Hej Lasse

Vi har lavet app til e-conomic som kan klare den form for opgaver altså styklister.

Vi har lavet en præsentation af løsningen på følgende videolink:

http://www.itnvision.dk/e-conomic-loesninger/wms

Hvis dete rinteressant så kontakt mig på salg@itnvision.dk eller ring på 7025 7600


Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.1k points)

Hej Per

Det vil altid være interessant for de kunder som har ønsket.

Jeg vil helt klart anbefale jer at indsende dette til e-conomic så det kan komme officielt på som en app - det vil sikkert gavne både os og jer og i særdeleshed vores kunder. smiley