Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Styklister

0
Hej - jeg sælger værktøj på nettet. Her i blandt sælger jeg trækasser, hvor jeg samler flere forskellige stykker værktøj i. Mellem 5-50 stykker i en trækasse.

Det vil være en fordel, hvis Economic også kan håndtere  et varenummer (eks Trækasse 0101) som trækker automatisk de 5 stykker værktøj, som bliver lagt i og solgt samlet.
lukket
i Spørgsmål » Lager af (670 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Ingeborg

Dit indlæg passer nøjagtig til vores integrationsløsning produktpakker/styklister.

Her danner du en produktpakke (Trækasse 0101) samtidig opretter du hvad denne trækesse består af altså de 5 stykker værktøj.

Du skal oprette Trækassen 0101 som en vare i e-conomic uden lagertræk, hvorimod de 5 stykker værktøj jo skal oprettes med lagertræk.

Når du så efterfølgende sælger trækassen 0101 og gennemfører faktureringen, vil integrationsløsningen automatisk fratrække de 5 stykker værktøj på lagerbeholdningerne i e-conomic.

På fakturaen får du så en udskrift som viser salg af 1. stk trækasse med en pris af kr. - efterfølgende står der så bestående af og de enkelte 5 stykekr væktøj optræder så med varenummer og tekst men uden pris.

Du kan altså sælge Trækassen 0101 til en pris der er forskellige fra summen af de 5 stykker værktøj og du kan jo ligeledes sælge de enkelte værktøjer til deres egen pris.

Vi har lavet en video som du kan se på følgende link:

http://www.itnvision.dk/e-conomic-loesninger/wms

Her skal du så trykke med linket "produktpakker - styklister.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)
valgt som bedste svar af
Hvad koster sådan en løsning?