Informizely customer feedback surveys

Superkladden og nummerserier

0
Når jeg laver almindelige finansposteringer i Superkladden,brokker den sig over mine bilagsnumre (og dens opførsel når der er fejl på en linie er forøvrigt helt uforudsigelig og vil give anledning til mange fejlposteringer fordi den uden varsel spiser især beløbene).

Hvordan fortæller jeg kladden, hvilke bilagsserier vil hos os vil acceptere ?
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Morten,

 

I superkladden kan du gå i nummerserier og redigere dem - du kan se her hvordan dette gøres.

De numre må ikke kollidere med de numre du bruger i dine øvrige kassekladder - du kan i Indstillinger - Kassekladder - Opsætning se disse (du kan også se mere om det her).

 

Mht. fejlmeddelelserne, så arbejder vi på at forbedre disse i superkladden, således de ikke giver anledning til mere forvirring eller fejl smiley


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Bogføringshjælp af (18.9k points)
Du har desværre overvurderet mig.

Når jeg skal følge video'en falder jeg af i første sving, hvor han vælger fanebladet Finans. Jeg har fanebladene Administrator, Indstillinger, Bogføring, Superkladde, Faktura, Rapport, Dialog. Ingen af dem minder om det indhold under Finans, som giver mulighed for at rette i nummerserier til en superkladde-kassekladde.

Du må desværre begynde forfra med at forklare mig, hvordan jeg får forklaret Economics, at jeg godt ved, hvad et bilagsnummer er, og at jeg selv skal bestemme hvilke bilagsnumre jeg vil bruge til mine posteringer i Superkaldden.

Hej igen,

 

Jeg havde slet ikke spottet, at videoen er tilbage fra da superkladde hed Finans. Jeg skal i stedet prøve at beskrive her hvordan du skal gøre det:

 

Du går i fanebladet superkladde. Her er der en "drop down" menu øverst til venstre hvor der står ind- og udbetalinger og en lille pil ned. Trykker du på denne, kommer der et menupunkt som hedder Nummerserier, som du trykker på. Her kan du tilpasse/tilrette startnummer, slutnummer og sidst anvendte nummer for de forskellige underkladder du har i din superkladde.

 

Jeg håber dette er forståeligt, ellers er du også altid velkommen til at ringe til mig eller en af mine kollegaer hverdage mellem klo. 10 og 14.30 på tlf. nr. 88 20 48 41.

 

Med venlig hilsen

Heidi Christensen

Online regnskabsprogram