forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Superkladden og nummerserier

0
Når jeg laver almindelige finansposteringer i Superkladden,brokker den sig over mine bilagsnumre (og dens opførsel når der er fejl på en linie er forøvrigt helt uforudsigelig og vil give anledning til mange fejlposteringer fordi den uden varsel spiser især beløbene).

Hvordan fortæller jeg kladden, hvilke bilagsserier vil hos os vil acceptere ?
spurgt 20 Apr, 2013 i Spørgsmål » Superkladde af mortenchristensen (120 points)
status opdateret 23 Apr, 2013 af Heidi Christensen

1 Svar

Hej Morten,

 

I superkladden kan du gå i nummerserier og redigere dem - du kan se her hvordan dette gøres.

De numre må ikke kollidere med de numre du bruger i dine øvrige kassekladder - du kan i Indstillinger - Kassekladder - Opsætning se disse (du kan også se mere om det her).

 

Mht. fejlmeddelelserne, så arbejder vi på at forbedre disse i superkladden, således de ikke giver anledning til mere forvirring eller fejl smiley


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Apr, 2013 Spørgsmål af Heidi Christensen (18,930 points)
Du har desværre overvurderet mig.

Når jeg skal følge video'en falder jeg af i første sving, hvor han vælger fanebladet Finans. Jeg har fanebladene Administrator, Indstillinger, Bogføring, Superkladde, Faktura, Rapport, Dialog. Ingen af dem minder om det indhold under Finans, som giver mulighed for at rette i nummerserier til en superkladde-kassekladde.

Du må desværre begynde forfra med at forklare mig, hvordan jeg får forklaret Economics, at jeg godt ved, hvad et bilagsnummer er, og at jeg selv skal bestemme hvilke bilagsnumre jeg vil bruge til mine posteringer i Superkaldden.

Hej igen,

 

Jeg havde slet ikke spottet, at videoen er tilbage fra da superkladde hed Finans. Jeg skal i stedet prøve at beskrive her hvordan du skal gøre det:

 

Du går i fanebladet superkladde. Her er der en "drop down" menu øverst til venstre hvor der står ind- og udbetalinger og en lille pil ned. Trykker du på denne, kommer der et menupunkt som hedder Nummerserier, som du trykker på. Her kan du tilpasse/tilrette startnummer, slutnummer og sidst anvendte nummer for de forskellige underkladder du har i din superkladde.

 

Jeg håber dette er forståeligt, ellers er du også altid velkommen til at ringe til mig eller en af mine kollegaer hverdage mellem klo. 10 og 14.30 på tlf. nr. 88 20 48 41.

 

Med venlig hilsen

Heidi Christensen

Online regnskabsprogram
 

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”