Informizely customer feedback surveys

Manglende mulighed for flere sprog

0
Jeg har netop fået at vide, at det ikke kan lade sig gøre, at tilføje engelske varetekster til de danske varetekster.Det skal gøre manuelt - det vil sige, at vi i vores tilfælde skal taste 6000 varetekster ind. En fuldstændig vanvittig opgave, når vi har alt liggende i Excelark.

Vi er nu glade for Economic, men det virker meget lidt fleksibelt for ikke at sige uprofessionelt, hvis der ikke er en nemmere tilgang til flere sproglag. I har selv flere udenlandske kunder - og I kan da kun være interesseret i, at jeres ellers udemærkede webplatform bliver så international som muligt.

Jeg håber, at I vil se nærmere på dette, da det ellers bliver det springende punkt for os, og vi skal ud og se efter et nyt system.

 

Mvh Ingeborg
lukket som en kopi af: Sproglag import af tekst
i Forslag » Lagerstyring af (670 points)
lukket af

2 Svar

Hej Ingeborg,
 

Det er korrekt, at man ikke kan importere/indlæse sproglag fra Excel ind i e-conomic som du har fået at vide. Jeg er pt. i gang med at undersøge om det er noget der kan gøres internt her i huset, således vi kan finde en løsning for dig, således du ikke skal indtaste over 6.000 varenavne manuelt.

Jeg kan ikke love dig, at det kan lade sig gøre og jeg kan ikke pt. give dig nogen tidshorisont, men jeg kan love, at jeg undersøger det og vender tilbage til dig når jeg har fundet ud af om vi ekseptionelt kan indlæse dem for dig på en eller anden måde :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Ingeborg,

Er du sød at sende filen med de engelske navne, så skal vi kigge på det :)

Send den blot til info@e-conomic.dk att: Heidi.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)