Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Indkøb i fremmed valuta

0
Jeg køber primært ind i fremmed valuta. Hvordan opretter jeg varer med indkøbsprisen i valuta og sender indkøberekvisitionen til leverandøren og samtidigt skal jeg sælge/fakturere en dansk kunde varen i DKK efterfølgende?
lukket
i Spørgsmål » Lager af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Maximizer,

Hermed svar på spørgsmålet  - Det er lige til, der er ikke noget problematisk i at købe i valuta og sælge i en anden valuta.

Når du laver dine bestillinger, så har du mulighed for at redigere hvilke kolonner der skal vises. Der kan du blandt andet få vist enhedsprisen du indtaster, den kan du så skrive i den valuta du nu ønsker.

Se meget mere om hvordan du arbejder med dine kolonner her - http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/kolonner

Når du så laver leverandør fakturaen i en given valuta, så vil denne omregne til danske kroner på dit kontokort. Der efter definere du jo dine salgspriser i danske kroner, og det er så også disse der vil fremgå på din faktura, som sendes til dine kunder.

Hvis der skulle være nogle kommentarer til dette eller noget du vil have uddybet -> så skyd løs.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af