Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
samleliste

0
Jeg har brug for at kunne trække undervarer ved fakturering. Dvs. at når jeg fakturerer en varer skal der ud over selve varen, trækkes andre elementer fra lageret, f.ek.s en bruger vejledning. Brugervejledningen skal selvfølgelig ikke stå på fakturaen. Denne mulighed er ikke tilgængelig idag. Er der en vej uden om dette eller er denne funktionalitet under vejs?
lukket
i Spørgsmål » Lager af (230 points)
status opdateret af

12 Svar

 
Bedste svar
Hej *

Som jeg læser indlæg handler det om styklister - http://www.iprod.auc.dk/misg/kenn/Rapport%20VS10%20-%20Produktionsstyring%20og%20IT-systemer/Appendikser/App-g/Appendiks%20G%20-%20Styklistetyper.htm. Det kommer ikke. Det vil uanset hvilken form fro stykliste man anvender alt andet lige lægge yderlig kompleksitet til lager. Og med al respekt for ønsket så er vi ikke klar til det.

Når det er sagt så er det absolut muligt at lave en stående lagerregulerings kladde, hvor man nedskriver lageret med de elementer der nu indgår i listen/pakken og opskriver lageret med den færdige vare. Stående betyder i denne sammenhæng at man kan genbruge den i takt med at man producerer/samler. Ikke perfekt for alle men kan nok hjælpe jer viderer. Se her mere om lagerkladde - http://wiki.e-conomic.dk/lagerstyring/lagerkladde.

Jeg ved ikke hvad Lennart har på tapetet til fredags lagervideoer, men giv lige lyd her hvis han skal lave en sådan.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (24.0k points)
valgt som bedste svar af
Jeg har brug for at kunne indsætte produkt LOT numre og produkt udløbsdatoer på ordre sedler (varelinierne) , evt. manuelt efter at ordren er oprettet.

Denne mulighed er ikke tilgængelig idag. Er der en vej uden om dette eller er denne funktionalitet under vejs?
Spørgsmål af (230 points)


Hej FLI,

Du kan fakturere det som en varesamling. Varesamlinger gør det muligt for dig at fakturere varer der er knyttet til hinanden. Du kan f.eks. lave en varesamling der hedder TV hvori der indgår både et TV, en fjernbetjening og en brugervejledning.

Se her hvordan du anvender varesamlinger - http://wiki.e-conomic.dk/lagerstyring/varesamlinger i e-copedia

Alle varer i varesamlingen vil dog fremgå af fakturaen, det kan ikke undgås.
Spørgsmål af (5.3k points)


Ja, det er muligt at tilføje LOT nummer og varenummer manuelt. Du kan når du opretter en varelinje, indsætte de to numre manuelt som vist herunder.

faktura.jpg

Det vil komme til at se sådan ud på fakturaen:

fakturapdf.jpg

Håber du kan bruge det til noget.
Spørgsmål af (5.3k points)


Det er netop problematikken, vi kan jo ikke sende kunden en faktura med alle komponenterne på fakturaen

Er det muligt, på en simpel måde, manuelt at fjerne de ekstra linier i fakturaen, så under delene ikke fremgår?
Spørgsmål af (230 points)
Hej FLI,

Du kan evt. slette vareteksten og sætte prisen til 0 kr. på de varer du ikke vil have vist. Det er nok den bedste løsning vi har lige i øjeblikket.

Varesamlingerne er ikke oprindeligt tænkt som en måde hvorpå du kan trække usynlige varer fra dit lager, men på den her måde undgår du at oplyse kunden om hvad du i øvrigt har trukket fra lageret.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du får vist varenumre på din faktura, vil det blive vist udfor varen, ligesom et antal også er nødvendigt, da du jo vil lave et lagertræk på den pågældende vare:

varesamling.jpg

Jeg håber det er noget du kan bruge til noget.
Spørgsmål af (5.3k points)
Hej

Jeg har brug for at sætte en udløbsdato på vores varer hver gang vi får ny hjem
kan det lade sig gøre?? bare så man er sikker på at man tar de gamle varer først.

mvh susanne
Spørgsmål af (200 points)Hej Susanne,

Du har altid mulighed for at skrive en note på dine varer når du er under varekartoteket. Jeg ved ikke om denne funktion kunne hjælpe dig videre? Ellers tror jeg desværre ikke der er noget du kan gøre.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
Jeg har følgende forslag/spørgsmål:

1. Kan I ikke lave en funktion hvor man kan samle flere varer til én ny vare. Altså sådan at de enkelte del-varer føres ud af lageret og én ny vare føres ind?

2. Alternativt: bliver det muligt i fremtiden at en varesamling kan stå på en faktura som en enkelt linie?

3. Kan det laves såden at man kan bruge varesamling under Lagerregulering? Så kunne vi evt. selv føre de enkelte del-varer ud af lageret og oprette en ny vare.

Da vi er en produktionsvirksomhed bruger vi en række varer fra lageret til at danne nye varer. Varesamling dækker derfor ikke vores behov. Jeg har læst svarene til FLI, som står med et lignende problem. Men jeg mener ikke at det er en god løsning at sende en lang række (næsten) blanke linier ud på en faktura til kunderne.

Har I andre forslag til hvordan vi kan bruge lagermodulet på en fornuftig måde? Kender I evt. andre systemer til lagerstyring der kan integreres med e-conomic?

MVH
eco-user
Spørgsmål af (1.5k points)
Hej,

Jeg har samme behov som eco-user:På forhånd tak for hjælpen.

Jacob
Spørgsmål af (180 points)