forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kvantum i superkladde

0
Vi har en del kunder, som har brug for at registrere kvantum i deres bogføring. Det ville være rart, hvis det blev muligt at få en kolonne til kvantum i superkladden.
spurgt 28 Feb, 2013 i Forslag » Superkladde af Rikke Stripp (120 points)
status opdateret 1 Mar, 2013 af Steffen E

1 Svar

Hej Rikke,

Tak for dit forslag. For nuværende har vi ingen planer om at implementere kvantum under fanebladet "Superkladde". Vi har hørt dette ønske, og har også taget det til overvejelser, desværre ligge der mange forslag over dette, som endnu flere vil have gavn af, og det prioritere vi før. Derfor må jeg sige, at som tingene ser ud nu, ligner det ikke kvantum kommer.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 1 Mar, 2013 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Lyder mærkeligt, eftersom det må være en beskeden ændring at opdatere et felt mere i et kartotek, som der allerede skrives i.
Hej Morten,

Tak for din kommentar.

Jeg er så vidt enig. Jeg vil dog ikke gøre mig klog på om det er en "beskeden" ændring, eller om der mere i det end det.

Som forklaring hertil ligger, og det er netop det der er det væsentlige, det er vi har mange "beskedne ændringer" og mange  større ændringer, som alt sammen skal prioriteres i den rækkefølge det giver mening.

Vi kan nu se, at kvantum ligger så langt nede på listen, at det giver mere mening at sige det ikke kommer, end at det kommer på et tidspunkt.

mvh
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”