Flytte bilag i arkiv til ubehandlet let

+1
Jeg har en kunde, som hver måned lægger bilag i forskellige mapper under arkivet, herunder en til bogføring. Disse bilag skal jeg manuelt flytte ved at vælge Flyt til ubehandlet for hvert enkelt bilag. Når nu i - forhåbentlig snart - begynder at se på de mange forslag til ændring af indscanningsmodulet, vil jeg gerne foreslå, at I også laver en marker alle til flyt til ubehandlet - så man kan overføre alle på een gang, eller fjerne markeringen på de få, der ikke skal flyttes. Det vil lette proceduren gevaldigt, og spare enorm lang tid.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

i Forslag » Bilagshåndtering af (15.8k points)
status opdateret af

2 Svar

Jeg har ligesom Susanne selv efterlyst noget lignende for nogle måneder siden - blot med den forskel, at de5t skulle være muligt, at markere og flytte mange/alle bilag fra en hvilken som helst folder til en anden -  jeg anvender samme fremgangsmåde - og må markere og flytte fra ubehandlede til en midlertidig folder - og så tilbage igen senere.

Jeg kunne også tænke mig - at folderlisten i arkivere blev samme sted, når man flere gang i løbet af en session flytter filer - der er for mange museklik, scroll m.v. for at gøre opgaven hurtigere.

I øvrigt kunne jeg - til alle arkivfoldere herunder også ubehandlet forslå følgende -  at hver pdf bilag får et midlertidig nummer - dels for at man hurtigt kan se, hvor mange bilag, der er i folderen, og dels for at gøre det muligt at flytte bilag til et bestemt placering i folderen. Det kan jo være, at bilagene indskannes og uploades i en tilfældig rækkefølge, men at jeg for min bogholder (der arbejder udenfor huset) gerne vil stille bilagene i en mere logisk/kronologisk rækkefølge.  Nu hvor vi kan tilknytte flere bilag til hinanden, er det irriterende hvis de pågældende bilage ligger som nr. 17 og 99 i en folder med 130 bilag - det tager for lang tid at flytte dem sammen for at kunne sammenkæde dem.

Ovenstående vil være et stort plus!
Forslag af (590 points)

Hej Susanne.
Jeg er igang med, at rydde op i nogle af vores gamle indlæg og her faldt jeg over dette smiley

 

Dette forslag er ikke et der er blevet implementeret eller arbejdet videre med - tanken er stadigvæk, at der skal tages stilling til hvert bilag i forhold til hvilket arkiv det skal sendes til.
Der er dog nu den mulighed, at vedhæfte bilag på posteringer fra arkivet som jeg ser skulle have lettet din procedure.

Jeg er stadig interesseret i om den funktion jeg nævner har løst udfordringen som dette forslag gik ud på. 

Jeg opdaterer derfor indlægget til "implementeres-ikke" så vi har overblikket.
Rigtig god dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Ja, for mit vedkommende er problemet løst, ved at man kan tilknytte bilag til en postering fra en folder. Herudover er kunden overgået til en anden form for tilknytning af bilag via dropbox. Så det er ikke aktuelt for mig længere.
Hej Susanne :)
Mange tak for tilbagemeldingen - det er dejligt, at høre det ikke er en udfordring længere.

Med venlig hilsen
Andreas